ANNONS

Sommaravslutning, sockervadd och solnedgång

/

Igår hade vi sommaravslutning på LOPPI och de (med Emelina i spetsen) hade ordnat så himla fint på kontoret. Vi fick lunch, pratade om halvåret (!!!) som redan gått och vad som ligger i planen framåt. Jag jobbar ju inne på LOPPI på måndagar bara men är så glad över att få vara en del av det här kreativa, starka och drivna kvinnorna. Sen jobbar jag ju med LOPPI dagligen eftersom jag har min blogg här på portalen. Det känns fortfarande konstigt att skriva min blogg, vi var ju trots allt två som drev den i flera år. 

IMG_9058
Vi fick fina sommarpresenter.

IMG_9063
Klassiskt fruktfat.

IMG_4730
Det var två tjejer från Depend på kontoret som fixade våra naglar, satte dit lösfransar och målade ögonbrynen. Lyx!

IMG_4741
Vi åkte in till Gröna Lund och körde 5-kamp, eller jag tror att det blev 7-kamp. Jessica var så sjukt taggad och vann såklart. Mitt lag kom tvåa. Jag har träningsvärk i armen idag efter woody, Vi var några som åkte den nya Ikaros också och den var så rolig. Jessica bröt ihop efter att vi hade åkt och grät och grät och grät. Jag älskade den, jag tycker om att känna att jag lever på riktigt, haha.

IMG_9103
När man är på gröna lund måste man köpa sockervadd och ta en bild vid slänggungorna, det är sen gammalt.

IMG_9099

Sheila som bloggar på barnplaggsguiden.se har också börjat jobba på LOPPI. Hon jobbar med sälj. Det är underbart att få jobba tillsammans med en vän.

IMG_9097

Mitt linne kommer från Zara, jag fyndade det igår på lunchen för 169 kr! Kjolen är från Michael Kors och sandalerna köpte jag på Mallorca förra året.

IMG_9128

Vi åt middag på BAR, deras skaldjur är magiska men där inne tog jag inte en enda bild. Jag såg att jag fick en kommentar om att allt gått väldigt snabbt med skilsmässan och så. Men som både jag och Stefan skrivit här innan, så berättar vi ju inte allt som händer i våra liv. Det var inte ett beslut som togs från en dag till en annan men ja, utåt sett så har det gått väldigt fort. Och i huvudet är det kaos stundvis, det är väldigt mycket praktiskt som ska lösas innan jag kan gå vidare helt.

Ibland känner jag att jag inte riktigt hänger med, men när det känns rörigt tar jag några djupa andetag och fokuserar på framtiden. Jag träffade en gammal kompis på Riche i helgen och han sa att det finns en anledning till att backspegeln i bilen är så liten, och framrutan så stor. Sant. Se bakåt då och då, men fokusera framåt.

IMG_9118
Det var svårt att att fånga solnedgången på bild men det var rosa över hela himlen när vi åkte hem. Jag fick så mycket kärlek och energi igår från mina jobbarkompisar. Idag är det jag som hämtar barnen på förskolan och i morgon åker vi ner till Torekov för att fira midsommar. Jag längtar efter att få vara ledig tillsammans med barnen.

36
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00