Sommaravslutning, sockervadd och solnedgång

Igår hade vi sommaravslutning på LOPPI och de (med Emelina i spetsen) hade ordnat så himla fint på kontoret. Vi fick lunch, pratade om halvåret (!!!) som redan gått och vad som ligger i planen framåt. Jag jobbar ju inne på LOPPI på måndagar bara men är så glad över att få vara en del av det här kreativa, starka och drivna kvinnorna. Sen jobbar jag ju med LOPPI dagligen eftersom jag har min blogg här på portalen. Det känns fortfarande konstigt att skriva min blogg, vi var ju trots allt två som drev den i flera år. 

IMG_9058
Vi fick fina sommarpresenter.

IMG_9063
Klassiskt fruktfat.

IMG_4730
Det var två tjejer från Depend på kontoret som fixade våra naglar, satte dit lösfransar och målade ögonbrynen. Lyx!

IMG_4741
Vi åkte in till Gröna Lund och körde 5-kamp, eller jag tror att det blev 7-kamp. Jessica var så sjukt taggad och vann såklart. Mitt lag kom tvåa. Jag har träningsvärk i armen idag efter woody, Vi var några som åkte den nya Ikaros också och den var så rolig. Jessica bröt ihop efter att vi hade åkt och grät och grät och grät. Jag älskade den, jag tycker om att känna att jag lever på riktigt, haha.

IMG_9103
När man är på gröna lund måste man köpa sockervadd och ta en bild vid slänggungorna, det är sen gammalt.

IMG_9099

Sheila som bloggar på barnplaggsguiden.se har också börjat jobba på LOPPI. Hon jobbar med sälj. Det är underbart att få jobba tillsammans med en vän.

IMG_9097

Mitt linne kommer från Zara, jag fyndade det igår på lunchen för 169 kr! Kjolen är från Michael Kors och sandalerna köpte jag på Mallorca förra året.

IMG_9128

Vi åt middag på BAR, deras skaldjur är magiska men där inne tog jag inte en enda bild. Jag såg att jag fick en kommentar om att allt gått väldigt snabbt med skilsmässan och så. Men som både jag och Stefan skrivit här innan, så berättar vi ju inte allt som händer i våra liv. Det var inte ett beslut som togs från en dag till en annan men ja, utåt sett så har det gått väldigt fort. Och i huvudet är det kaos stundvis, det är väldigt mycket praktiskt som ska lösas innan jag kan gå vidare helt.

Ibland känner jag att jag inte riktigt hänger med, men när det känns rörigt tar jag några djupa andetag och fokuserar på framtiden. Jag träffade en gammal kompis på Riche i helgen och han sa att det finns en anledning till att backspegeln i bilen är så liten, och framrutan så stor. Sant. Se bakåt då och då, men fokusera framåt.

IMG_9118
Det var svårt att att fånga solnedgången på bild men det var rosa över hela himlen när vi åkte hem. Jag fick så mycket kärlek och energi igår från mina jobbarkompisar. Idag är det jag som hämtar barnen på förskolan och i morgon åker vi ner till Torekov för att fira midsommar. Jag längtar efter att få vara ledig tillsammans med barnen.

 1. Kram fina du ❤ Snälla låt mig få rensa dina kommentarer så du slipper se allt onödigt skit som borde hinna hamna i skräpposten på en gång! Skickar all kärlek och styrka ❤ Helt galet vad folk tror sig ha rätten att skriva bara för att man har öppen blogg. Du kommer växa dig stark ur detta och Philip och Alice kommer få det toppen. Ni båda är fantastiska mot era barn! Ett nytt kapitel i livet är påbörjat och det kommer bli så bra❤ Kram

 2. Sofia skriver:

  HEJA DIG ANGELICA!!!!!!!

  Och jämförelsen med bilens framruta och backspegel är ju ta me tusan klockren, det tar jag absolut med mig!

 3. Lovisa skriver:

  Hejsan!
  Jag är 23 år nu och mina föräldrar skilde sig när jag var 6 år & vet ni? Jag har blivit en lycklig människa ändå 🙂

  Både mamma & pappa har nya respektive & är lyckliga på varsitt håll vilket är fantastiskt att se. Jag har dessutom fått en perfekt barndom i två olika hus med två lyckliga föräldrar.

  Något jag reagerar på är uttrycket om att ”ensamstående mammor är patetiska”? Det är respektlöst att säga så. Min mamma (som är ensamstående) var & är en helt fantastisk mamma som kämpat för att vi (jag & min bror) ska ha det bra. Pappa likaså.

  Sen vet jag inte riktigt vad som gått fel med kommentarerna här? Förhoppningsvis kommer vi om 5 år skratta åt de som var så fruktansvärt elaka i kommentarsfält och känna att det var ”sååå 2017”. Fram tills dess; En megakram till dig Angelica ❤️

  1. Maria skriver:

   Åter igen Lovisa – dina föräldrar är inte 80-talister. Läs alla kommmentarer sä förstår du

   1. Lisa skriver:

    Vad spelar det för roll när hon är född – alla förtjänar att vara lyckliga och om det innebär att skilja sig så fine! Det vet man bara själv. Kram till Angelica!

    1. Maria skriver:

     Det spelar en ganska väsentlig roll. Ensamstående mammor på 60-70-talet levde helt annorlunda liv än ensamstående mammor på 00-talet.

     1. Lisa skriver:

      Fast det måste ju finnas folk som är olyckliga i äktenskapet nu för tiden också – jösses, varför ska man stanna kvar i ett sådant i såna fall när man kan förändra!

      1. Maria skriver:

       Då ska man inte glida runt ett liv och avverka man efter man och skaffa 1-2 ungar med varje person.

 4. Ida skriver:

  Vi kan nog enas om att Maria är ett troll. Och troll skall man ägna så lite uppmärksamhet som möjligt eftersom det oftast bara ger dom mer energi att fortsätta sitt beteende.
  Nu till hyllningen:
  HEJA DIG ANGELICA! Styrka, uthållighet och mod är det jag ser när vi talar om att vara ensamstående mamma! Och att få se hur jävla fint systerskapet sluter upp bland kvinnor i sådana situationer bekräftar bara vår storhet! Tiden läker sår och en står djäkla applåd för dig!
  🙂

  1. Maria skriver:

   Hahah ”applåd” Vi verkar leva i olika verkligheter.. i min värld är det andra kategorier av människor som jag skulle tillskriva mod, styrka och uthållighet.. men man får tycka olika

 5. Jämförelsen med bilens backspegel och framrutan. Det ska jag tänka på när det känns tufft!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..