Vem ska bo kvar i huset?

FRÅGA: Vem ska bo kvar i huset? Ska ni sälja det nu?

SVAR: Vi håller just nu på att reda ut allting och tills allt är 100% löst väljer jag att hålla den informationen för mig själv. Vi bor inte längre under samma tak och det var helt ärligt ett tag sen vi flyttade ifrån varandra. Vi pusslar, trixar och fixar. Vissa dagar går det enkelt och andra dagar är det svårare att få ihop det.

20152512572326001078150_sbig

En bild lånad från Kasenbergs blogg. Vårt hem var med i Hem ljuva hem för nåt år sen. 

Just nu är jag tacksam över att jag har den typ av jobb jag har. Jag känner mig fri. Det känns lätt att styra min egen tid och jag jobbar kvällar när barnet somnat, så att vi får mer tid tillsammans. Jag känner redan nu ett lugn över att allt kommer att lösa sig med boendesituationen. Det kommer bli bra, faktiskt helt perfekt. Men som sagt, tills alls rett ut sig helt klart väntar jag med att berätta vem som ska bo var. Jag har tillgång till en lägenhet inne i stan där jag sover när jag inte har barnen. Det blir en del släpande fram och tillbaka med packning och väskor, men det funkar när man vet att det bara är under en begränsad tid.

tvillingarna_lagergren-5
Foto Emma Svensson 

Jag och Jessica var med i tidningen mama i ett stort hemma hos-reportage tillsammans med barnen. Tänk vad mycket barnen vuxit sen det här plåtades. Och vad mycket som har förändrats. När jag tänker på allt som inte kommer bli kan det såklart göra ont i hjärtat. Det hugger till. Men när jag tänker på allt som faktiskt kommer att bli bra blir jag lugn igen. Det ordnar sig.

 1. Hanna skriver:

  Heja dig! Förstår inte hur människor kan va så elaka. Du är så stark!❤

 2. Anna skriver:

  Blir helt paff över alla kommentarer.

  Ja om man läser bloggen så framstår det som att det har gått jättefort, de var nyss i NY och bla bla bla.

  Men vi har ingen aning om vad som verkligen har hänt. Skilsmässor kan inträffa på grund av akuta saker som gör det helt omöjligt för en eller båda att ”kämpa”. Jag säger inte att det är så här, jag säger att vi har ingen aning!

  Hoppas allt löser sig så bra som bara möjligt <3

 3. Jossan skriver:

  Heja er! Ni kommer fixa det här på ett sätt som är bäst för barnen, det är jag övertygad om. Ha en mysig midsommar och ta hand om dig!

 4. När ska alla hemska kommentarer sluta komma?! Kämpa på! Du kommer klara det här och allt kommer bli bra❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..