3 saker jag uppskattar lite extra

1. Jag är frisk
Jag känner mig frisk. Ingen förkylning som lurar eller så, utan jag är stark och frisk. Det är en skön känsla som jag ska bli bättre på att uppskatta och njuta av. Jag (och många andra) klagar ju rätt ofta på hur man mår. Att man är trött, sliten och sjuk. Men just nu är jag frisk och glad över det. Jag kan träna så mycket jag vill, springa så fort att hjärtat dunkar i bröstkorgen och endorfinerna sprider sig i kroppen. Bästa känslan just nu! 

IMG_9129

2. Ljuset!
Får man känna att det är skönt att skilja sig på sommaren istället för mitt i mörkaste vintern? Jag måste ju hitta positiva saker med det negativa, så att jag mår så bra som jag kan må i kaoset. Och ja, det är skönt att det är varmt, men framförallt ljust ute. Jag älskar sommaren och känner mig nog faktiskt alltid som lyckligast just under sommarmånaderna och början på hösten.

3. Jag ska ha barnen hela midsommarhelgen 
Jag ska tanka energi, gosa och busa så mycket jag bara kan. Att få vara nära mina barn är det bästa jag vet, de är mitt allt. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Mitt mål i livet är att de ska växa upp till två starka, ödmjuka, omtänksamma och kärleksfulla människor. Jag ser det som mitt livs mission att de ska lära sig att säga förlåt när de gör fel. Att de ska hjälpa människor som har det svårt och jag vill att de ska veta att alla människor är exakt lika mycket värda. Det är otroligt viktiga värderingar för mig.

happy_midsummer

Förra året firade vi midsommar hemma i huset. Vi åkte en sväng till midsommarstången nere i Österskär där även familjen Parnevik var och dansade kring stången. Ett klassiskt och perfekt midsommarfirande som slutade med att George spelade gitarr på vår uteplats, vi hade massa tända ljus och alla sjöng med. Så mysigt!

 1. Tila skriver:

  Hej! Har aldrig kommenterat förut men såg vissa kommentarer och blev hel paff. Heja dig!!Många fantastiska år väntar, var så säker! Kram

 2. Malin skriver:

  Betyder mycket för många att du orkar dela med dig här Angelica, stor eloge till dig.
  Bra att du kan tänka på dig själv lite i detta å fylla på med det som känns bra för dig. Separerade själv gravid i vecka 8 med andra å en 3 åring & det glömde jag, återhämtning å påfyllning.
  Ta hand om dig å din familj, stor kram❤

 3. Är så glad att du fortsätter skriva inlägg trotts allt negativt! Hoppas verkligen ni får en bra midsommarhelg! Kör försiktigt!

 4. Tycker du är oerhört stark Angelica, hoppas du och barnen får en underbar midsommar i Torekov och njut av att vara ledig

 5. Cattis skriver:

  HEJA dig Angelica! STRUNTA i alla förjävliga kommentarer där folk vill berätta för dig hur du ska leva ditt liv. Inte klokt vad folk har mycket tid att tycka och tänka. Det enda som betyder något är att ni kämpar på och att ni gör det bästa för just er. Herregud, blir helt uppjagad. Den sista idioten är inte född. Stå på dig och härda ut. The best is yet to come! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..