Hela bilresan gick som en dröm 

Det gick så himla bra att åka från Åkersberga till Torekov med barnen. Jag körde de första fyra timmarna och sen körde min lillebror. Barnen tröttnade sista 10 minutrarna och det var mest för att vi var stannade och köpte havremjölk till Philip. Vi gjorde några lekstopp på vägen och vi åt lunch på Max. 

Sista långresan i Volvon. Den drar på tok för mycket bensin tycker jag. Jag vill ha en hybrid och gärna en mindre bil. Jag frågade om tips på instagram och fick massa förslag jag ska kolla upp innan jag köper en ny. 

Claes spelade upp den här låten för mig och jag tror vi lyssnade på den 10 gånger. Så bra! Älskar saxofonen och texten är fin. 

Philip lekte att han gick till affären och sen hade han picknick. 
När vi kom fram lekte vi springtävling på tomten och sen har vi grillat halloumiburgare. Jessica var och handlade blommor till midsommarkransarna imorgon. Jag hoppas verkligen hon kan göra min för jag är inte alls lika bra på det som hon är. 

Den här fina tavlan sitter i ena sovrummet i pappas sommarhus. Jag ska ha en sån hemma också, gulliga Philip. <3 Jag hoppas att ni haft en bra dag och att er midsommarafton blir fin imorgon. 

 1. Tessan skriver:

  Vi har en Lexus nx 300 och vi tycker den drar för mycket trots att det är en hybrid! Så det är inte alltid det blir bättre! 🙂

 2. Elin skriver:

  Älskar din blogg och eran podd! Tips på miljövänlig bil men ändå en som är rolig å snygg att köra är Audi a4 tdiE den är miöjököassad och drar inte allt mycket. Har precis skaffat en själv och är sååå nöjd!
  Hoppas du får en underbar midsommar

 3. Elin skriver:

  Älskar din blogg och eran podd! Tips på miljövänlig bil men ändå en som är rolig å snygg att köra är Audi a4 tdiE den är miöjököassad och drar inte allt mycket. Har precis skaffat en själv och är sååå nöjd!

 4. Anne skriver:

  Hoppas ni får en underbar midsommar tillsammans allihop!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..