När jag hade paus från er

När jag hade en paus från er fina läsare försökte jag fylla livet med roliga saker som fick tiden att gå. Det var skönt och viktigt för mig att bara få vara och det var svårt just då att skriva till er vad jag gjorde. Som jag skrev igår bor jag och Stefan inte längre tillsammans. När ni var några som skrev ”Nu är Angelica iväg igen och Stefan tar hand om barnen. Igen” ville jag bara skrika rakt ut: ”Jag får inte vara hemma!”. Men istället höll jag tyst och tog en paus. När jag stod och lyssnade på Håkan Hellström på stadion rann tårarna av många olika anledningar. Allt kan jag inte berätta för er av respekt för de inblandade.

IMG_8389
Med min allra bästa vän på Håkan Hellström.

IMG_8427

Jag var på en möhippa tillsammans med Jessica och överraskade en av våra poddlyssnare. Det var två riktigt roliga timmar! Vi spelade in en låt och sen gjorde vi en musikvideo till. Jag ska kolla om jag kan få upp videon på youtube. När vi kramades hej då sa jag till Fia (som ska gifta sig) att störst av allt är kärleken. Och det tror jag på! Även om mitt äktenskap nu gick åt helvete tror jag fortfarande på kärleken. Jag kommer aldrig sluta tro på den. Jag vägrar bli bitter.

IMG_8504
Fina Fabian Bolin kom till LOPPI och föreläste för oss. Vilken krigare! Han fick leukemi 2015 och berättade för oss om sin resa tillbaka. Han har skapat plattformen WarOnCancer.com som ska lanseras på nytt senare i sommar. Han ska komma och gästa Tvillingpodden och prata om plattformen, men även hur man vänder något riktigt negativt till något positivt. Jag ser fram emot det!

IMG_8581

Jag köpte det här armbandet av Fabian, så fint och viktigt. För alla drabbade i min närhet. <3 Linda, jag tänker på dig dagligen.

IMG_8937

Under de senaste veckorna har lejon kommit till mig. Det låter såklart flummigt, men någon gång per dag har det här starka djuret dykt upp på olika sätt. Jag ser det som nåt positivt och tänker att lejon är starka. De är överlevare.

IMG_8622
Jag tog en långlunch och åkte till min vän Maria som har en pool på tomten. Vi solade, pratade och åt lunch. Ett snabbt dopp hann jag med innan jag och Jessica åkte tillbaka till kontoret. Dagar som dessa är det fantastiskt att vara frilansare.

IMG_8753
Jag och Jessica gick på en gala som NYX anordnade, Nordic Face Awards 2017. Jessica sminkade mig och satte på lösfransar. Här tycker jag att man ser att själen inte riktigt är 100.

DSC_0461
På rosa mattan, de hade ordnat så himla fint.

IMG_8808

När galan var slut åkte vi till lägenheten i stan, bytte om, lyssnade på musik och sen åkte vi ner till Kasai och sen vidare till Spy Bar. En riktigt rolig kväll. Min lillasyster var också ute och jag saknar att dansa ute med henne. Jag vaknade tidigt på lördagen och satte på mig träningskläder och gick ut och gick en timme på Djurgården. Jessica sov vidare och sen åt vi en härlig frukost på Pom & Flora. Tips! Testa deras äggröra med chili på, så god.

IMG_8848

På lördagen mötte vi upp Sheila och sprang Color Run. Det var kul men den där färgen sitter fortfarande kvar i håret, haha.

IMG_8844

Svettig och glad efter att ha sprungit 5 km.

IMG_8834
Vi lånade tatueringar av ett gäng från Ung Cancer.

IMG_8931

Och jag och Jessica tog bilder efter loppet med färg på kroppen. Dock var den finare i svartvitt, så här syns ju inte alla färgstänken. Vi hörs ikväll när vi är framme i Torekov.

 

 

 1. Lisa skriver:

  Mitt mantra är att ”Allt händer av en anledning” med en positiv klang. Det för att jag ska kunna se positivt på det som händer och sker i både mot- och framgångar. Ibland kan det vara svårt att tänka så här men i slutändan leder blir det oftast till något bra av det som händer och sker. Tänk så Angelica, allt som händer sker av en anledning precis som när du tänker att det bästa har inte hänt än. Där ser du ju positivt på framtiden och är öppen för vad som komma skall, precis som jag gör❤️ Kämpa Angelica du är stark! Detta kommer leda till något bra i slutändan även att det kanske inte känns så precis just nu.. KÄRLEK TILL DIG!

 2. Elin skriver:

  Ville bara skicka en kram! <3
  Och tänk inte så.. att förhållandet gått åt helvete.. Ni har fått två underbara barn som ni älskar över allt annat, och som du sa i podden 'det bästa har inte hänt än', det tolkar jag som att ödet vill någonting annat för dig, och det kommer vara någonting underbart! Vad vet man ju inte nu, men tänk att du kommer se tillbaka på den här tiden om något år och tänka att du önskade att du hade kunnat berätta för dig nu hur bra det blev tillslut 🙂 Det kanske är en klen tröst just nu, men det är kanske en bra tanke att ha med sig när det känns jobbigt. Det och lejoninnan 😉
  Kram!!!!!!

 3. Det är så mycket som man inte vet och man ska inte döma så fort hoppas ni får en underbar midsommarhelg!

 4. Ville bara önska Dig en härlig midsommar !!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..