Sova som en ostkrok på kanten 

Nu när jag sover med barnen brukar jag ligga i mitten med varsitt barn på varje sida. Igår när jag hade bäddat ner oss i sängen (vid 22!) ville Alice och Philip inte ha mig emellan, de ville hålla varandra i händerna. Så gulligt! Men jag fick sova ute på kanten som en liten ostkrok. Jag sov ändå bra och är nu peppad på midsommarfirande. Jag ville ut och springa nu på morgonen men båda mina småsyskon sover. Jag kanske sticker ner till havet ensam, älskar att vi bor så nära stranden här i Torekov. 

Otroligt skön säng! Jag vill dock ha en mjukare variant nu när jag ska köpa ny säng. Jag vill att det ska kännas som att sova på hotell. 
Morgonkaffe och morgonpuss!

Det ska regna idag men än så länge skiner solen så nu blir det en till kopp kaffe på framsidan i väntan på att resten av familjen vaknar. 

  1. M skriver:

    Har läst bloggen länge men inte kommenterat så ofta men jag ville bara skicka en stor midsommar kram och jag hoppas att du kan bortse från alla konstiga/dumma kommentarer ♡ du verkar vara en så godhjärtad människa och jag önskar dig en trevlig helg

  2. Anna skriver:

    Glad midsommar!

  3. Erika skriver:

    Glad midsommar! Läste på din instagram att ni ska separera. Jag började följa dig när vi hade bf nära varandra. Fick min son i juni samma sommar. Är mitt uppe i att separera själv, vill skicka styrkekramar till dig. För även om man känner att det är rätt så är det såklart jobbigt. Ha en underbar midsommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..