ANNONS

Sova som en ostkrok på kanten 

/

Nu när jag sover med barnen brukar jag ligga i mitten med varsitt barn på varje sida. Igår när jag hade bäddat ner oss i sängen (vid 22!) ville Alice och Philip inte ha mig emellan, de ville hålla varandra i händerna. Så gulligt! Men jag fick sova ute på kanten som en liten ostkrok. Jag sov ändå bra och är nu peppad på midsommarfirande. Jag ville ut och springa nu på morgonen men båda mina småsyskon sover. Jag kanske sticker ner till havet ensam, älskar att vi bor så nära stranden här i Torekov. 

Otroligt skön säng! Jag vill dock ha en mjukare variant nu när jag ska köpa ny säng. Jag vill att det ska kännas som att sova på hotell. 
Morgonkaffe och morgonpuss!

Det ska regna idag men än så länge skiner solen så nu blir det en till kopp kaffe på framsidan i väntan på att resten av familjen vaknar. 

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00