Jag backar inte…

Idag har jag och Jessica jobbat med ett samarbete som kommer upp här i bloggen och på youtube nästa vecka. Vi har plåtat och filmat kläder från Elly Pistol. Det var så kul att plåta att vi ville fortsätta även när vi hade jobbat klart. När solen gick ner ikväll tog vi med oss småsyskonen och gick ner och tog bilder vid havet. Det var verkligen storm och ganska kallt, men det blev fina bilder i alla fall. 

IMG_9837

Jag lånade Jessicas kofta, den kommer från Lindex.

IMG_9879

När vi gick längre ut på bryggan slog vattnet upp över oss och vi packade ihop och gick tillbaka till pappas och Sussies sommarhus. Nu sitter vi och dricker te.

IMG_9828

Jag började ta bort min tatuering i vintras, men sen blev det inget mer. Jag var där en gång, men till hösten ska jag nog ge mig på det igen. Det gör dock sååå ont. Jag tycker verkligen illa om tatueringen… Konstig sak att störa sig på, men jag ångrar att jag gjorde den.

IMG_9861
Dags att krypa ner nära barnen som somnade för länge sen. Jag smög in och tog en bild för en stund sen. Alice låg då med armen runt Philip. Älskade barn, tänk vad ni gjort mitt liv bättre. Jag nattade båda samtidigt idag och när de låg och andades djupa andetag rann det tårar ner för mina kinder. Det var ju inte såhär livet skulle bli. Jag är övertygad om att det kommer att bli bra i alla fall. Såklart, Men jag tänker tillåta mig själv att känna sorg, för det här är en sorg för mig. Men jag är övertygad om att jag kommer gå ur detta med rak rygg och starkare än någonsin. Men det är upp och ner, vissa stunder bra, andra riktigt tunga. Som sagt.. jag backar inte, jag tar bara sats.

 1. Elin skriver:

  Vill bara skicka styrkekramar ❤ du verkar vara en fantastisk människa! Är så glad att kunna följa dig genom podden och sociala medier, det berikar mitt liv!

 2. Mari skriver:

  Fina foton, fint du skriver! Kloka kvinna, du är allt stark

 3. Kram ❤️

  Är en sån känslomänniska så känner så med dig! Önskar dig allt gott!

 4. Lisa skriver:

  Stor kram fina Angelica.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..