ANNONS

Midsommar i bilder 2017

/

Inlägget innehåller adlinks*

Nu packar vi snart ihop här i Torekov och åker hem mot Åkersberga igen. Jag tror att Ibbe ska åka med mig, barnen och Claes så att vi är tre som delar på bilkörningen. Skönt tycker jag eftersom det regnar och är storm just nu. Jag älskar att köra bil, men just regn och köer slipper jag helst. Här kommer massa bilder från midsommarafton som var magisk. 

IMG_9623

Jag trodde inte att barnen skulle gilla att ha kransar i håret, men båda tyckte om alla blommorna. 

IMG_9643

Alices klänning är från Ellos, jag fick den i ett bud. Du hittar den här (adlink). 

IMG_9573

Alices kofta kommer från River Island. Mina sandaler hittade jag på Mallorca förra året, kjolen är från Zara och t-shirten är från Vila. 

IMG_9591
IMG_9446

Så himla söt klänning tycker jag! (adlink)

IMG_9493

IMG_9496

<3 

IMG_9529

Philips skjorta och byxor kommer från Kappahl. 

IMG_9437

Nästa år blir det firande utan barnen eftersom det då är Stefans tur att vara med dem. Nu är det ju som tur är ett helt år kvar tills dess, så det är inget jag behöver tänka på nu egentligen. Men jag, som älskar högtider, tänker på alla högtider vi inte kommer ha tillsammans och det gör ont. Finns det några andra som läser bloggen som separerat eller gått igenom en skilsmässa? Hur löser ni alla högtider och födelsedagar? Kom gärna med tips. Jag har ju själv skilda föräldrar och jag tycker att det varit toppen med två jular och födelsedagar.

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. 

13
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00