Midsommar i bilder 2017

Inlägget innehåller adlinks*

Nu packar vi snart ihop här i Torekov och åker hem mot Åkersberga igen. Jag tror att Ibbe ska åka med mig, barnen och Claes så att vi är tre som delar på bilkörningen. Skönt tycker jag eftersom det regnar och är storm just nu. Jag älskar att köra bil, men just regn och köer slipper jag helst. Här kommer massa bilder från midsommarafton som var magisk. 

IMG_9623

Jag trodde inte att barnen skulle gilla att ha kransar i håret, men båda tyckte om alla blommorna. 

IMG_9643

Alices klänning är från Ellos, jag fick den i ett bud. Du hittar den här (adlink). 

IMG_9573

Alices kofta kommer från River Island. Mina sandaler hittade jag på Mallorca förra året, kjolen är från Zara och t-shirten är från Vila. 

IMG_9591
IMG_9446

Så himla söt klänning tycker jag! (adlink)

IMG_9493

IMG_9496

<3 

IMG_9529

Philips skjorta och byxor kommer från Kappahl. 

IMG_9437

Nästa år blir det firande utan barnen eftersom det då är Stefans tur att vara med dem. Nu är det ju som tur är ett helt år kvar tills dess, så det är inget jag behöver tänka på nu egentligen. Men jag, som älskar högtider, tänker på alla högtider vi inte kommer ha tillsammans och det gör ont. Finns det några andra som läser bloggen som separerat eller gått igenom en skilsmässa? Hur löser ni alla högtider och födelsedagar? Kom gärna med tips. Jag har ju själv skilda föräldrar och jag tycker att det varit toppen med två jular och födelsedagar.

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. 

 1. Emma skriver:

  Det här med att fira högtider när föräldrarna är skilda är något jag alltid tyckte varit jobbigt.. än i dag kan jag tycka det är jobbigt med en egen dotter. Vi har tre ställen att fira på och jag med mitt dåliga samvete mår alltid dåligt inför jular och påskaftnar och så vidare för att jag vill att det ska bli så ”rättvist” som möjligt att få träffa alla på just den dagen.. jag har själv inga tips mer än att jag får ta en högtid i taget och försöka intala mig själv att det endast är en annan som mår dåligt om det inte alltid skulle bli helt ”rättvist”

  Ni kommer på ett sätt som passar er alla! ❤

 2. Mitt ex å jag gör så här: påsk, midsommar och nyår är varannan gång. Julafton är delad. Ena året är det morgon å nästa år kväll. Vilket innebär uppesittarkväll vartannat år å juldag vartannat. Födelsedagar firar vi alltid extra stort på helgerna så den helg som e närmast blir kalas för släkt å vänner. Tyvärr så kommer inte jag å barnens far överens så det blir alltid extra jobbigt närmande inte får träffa barnen på födelsedagen. Men vi har telefonkontakt varje dag. Det e skönt. Ta hand om dig! PS träningen räddade mig när det var som tuffast… Man får liksom ut all frustration å sorg i svetten… Tack för den härliga podden!! ❤️ ❤️ ❤️

 3. Hej! Nu är jag ”bara” bonusmamma men vi har en så pass bra relation alla 4 (föräldrar och bonusar) att vi pratar ihop oss inför högtiden vad som passar respektive familj bäst. Varannat år har aldrig fungerat för oss utan vi anpassar oss till vems vecka det är eller om någon familj tänkt göra något speciellt. Blir vi däremot oense så är det varannat år-principen som fungerar bäst. Jag tycker det är svårt att veta när barnen själv ska få bestämma. Han är 8 år och i julas så han ifrån själv att han gärna ville vara med sin mamma. Det var inga problem för oss men vi vill aldrig att han ska behöva ha en klump i magen inför högtider. Det är svårt, men det löser sig på ett eller annat sätt 🙂

 4. Denice skriver:

  Hej!
  Min äldsta son är hos sin pappa varannan helg pga avståndet. Då han inte firar så traditionellt som vi så brukar vi ta de som de kommer, den som ska göra de roligaste har barnet helt enkelt. Allt för att de ska få ett fint firande av påsk/midsommar osv. Julen brukar vi dock splitta. Antingen vaknar han hos oss och sen byter vi under eftermiddagen eller tvärtom. Huvudsaken att barnet får en fin helg, klart de är trist att inte få ses 100% men man vänjer sig tyvärr. Oftast är de vi som får fördelen då vi som sagt firar högtider mest men hans pappa tänker som jag. Förstår att allt är jobbigt nu men ni växer in i en bra relation och tankesätt. En dag i taget ♡

 5. Emma skriver:

  Kan både förstå diskussionen och inte ang skydda barnen osv. Dock kan jag tycka det är mkt märkligt det Stefan gör på sin blogg och driver ang relation med hans kompis. För om det är så stt han varit otrogen tycker jag det är mkt osmakligt att skämta om det. Även om den så kallade otroheten inte är med hans bästa kompis är det enligt mig mkt osmakligt. Förstår inte varför han väljer att göra ett sådant inlägg? Om ni inte ska prata om det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..