Inga kommenterar – varför inte då?

Jag fick en fråga på instagram varför vi valde att stänga av kommentarsfältet när vi gick ut med att vi ska skilja oss. Jag känner att det var för det bästa. Vi har två barn och även om det säkerligen skulle kommit in mest kärlek vet jag att det finns troll som läser och även kommenterar. Jag tycker att det är onödigt att utsätta mig själv för den vågen av hat som kunde komma. Jag är som många av er som läser bloggen sen länge, en känslig människa. (HSP-person, mer om det längre fram.) Jag ville helt enkelt skydda mig själv så mycket som möjligt. Jag önskar så att jag kunde säga att elaka kommentarer och påhopp inte biter på mig, men det gör de. Men kärleken övervinner allt. Klyschigt, men sant!

IMG_9466

Att gå igenom en skilsmässa är tufft, riktigt tufft. Att göra det inför tusentals människor är svårare än jag trodde att det skulle vara. Nu har jag ju satt igång kommentarsfunktionen igen här i bloggen och alla kommentarer som kommer in är inte snälla. Jag godkänner inte alla, men jag vill heller inte bara släppa igenom det snälla/fina. Men jag blir så glad över er alla som tar er tid att läsa och skicka pepp, det betyder så himla mycket för mig. Det är för er jag skriver och det är tack vare er bloggen växer varje dag. Så tack!

instagram
Följ gärna mig på instagram, angelicalagergren heter jag där.

 

 1. Ville bara säga att jag tycker du gjorde helt rätt i att stänga ner kommentarsfältet. Jag har läst vissa av kommentarerna du fått och jag vet att någon här skrev att du kunde ha en moderator. Jag förstår det och förstår att det är skrivet med välvilja. Men det är ju inte problemet, problemet är att folk är ouppfostrade och vissa även elaka, de tror att bara för att de sitter bakom en dator så kan de skriva vad som helst. Att de inte behöver stå för att du läser det och kan bli ledsen. Folk behöver lära sig lite rätt och fel. Jag läser Bellas blogg också och oh lord vad folk hittar fel, på allt. Men att ta bort de elaka kommentarerna hjälper ju inte utan vi andra måste hjälpa er som bloggar istället. Att ryta ifrån, att säga att det inte är ok med nätmobbning och elakheter.

  Önskar dig stort lycka till med allt och jag tyckte det din vän sagt om att det finns en anledning till att framrutan är stor och backspegeln liten var klockrent. Det bär jag med mig.

 2. Maria skriver:

  Jag förstår inte hur man kan skriva elaka kommentarer till någon i ett sådant här läge? Kämpa på Angelica! Förstår att du har det väldigt tufft och speciellt med tanke på barnen. Blir ledsen bara av att tänka på det och om det skulle hända mig själv och mina barn. Du är verkligen stark och jag tror och hoppas att allt snart lugnar ner sig lite. Många varma Styrkekramar och tankar!

 3. Marre skriver:

  Jag började läsa er blogg 2014 när du var med barn och väntade Alice. Jag var själv gravid då och ville följa en familjeblogg.. Jag har följt er blogg enda sen dess och även fast jag aldrig träffat er i verkligheten så blir det som att jag känner er som bekanta på något sätt. Jag vart så ledsen för er skull när ni gick ut om skilsmässan. Kan knappt föreställa mig hur tufft detta måste vara för er det ni går igenom just nu. Försök förlita dig på ödet, att det som sker händer pga en anledning för att visa dig att det kommer bli bättre. Livet är för kort för att vara olycklig, mår man inte bra i ett förhållande då ska man inte stanna för barnens skull.
  Stor styrkekram

 4. Stor kram! Förstår att det är tufft, men du låter sund i dina tankar om att det bästa inte har hänt än. Håller helt med. Angelica, vill du pausa så gör det. Vi är här och väntar tills dess att du är redo.

  Alla elakheter som du har fått ta emot saknar jag ord för. Som om du inte hade nog just nu. Jag blir både förbannad och vill skälla ordentligt på folk. Blir ledsen när jag tänker på att dina barn kommer att kunna läsa så mycket elakt om sin mamma.
  Förstår verkligen inte. Så mycket skit det finns i människor. Du behöver inte det. Du ska inte utsätta dig för de idiotiska kommentarerna. Jag som privatperson slipper undan men för att man har ett visst typ av yrke så går det att kasta hur mycket skit som helst.
  Ett förslag skulle kunna vara att låta en moderator godkänna dina kommentarer på dina sociala medier. Så du får tid och fokus till annat. Kanske Jessica/er assistent kan styra upp det? Dessutom borde de som kommenterar vara ihopkopplat med facebook.
  Enough is enough!

  Till dig som skriver idiotiska kommentarer: SLUTA GENAST! VI andra vill inte läsa idiotiska kommentarer.

  /mvh en trogen läsare och lyssnare som har fått nog!!!

  #backaangelica #näthat

 5. All styrka till dig Angelica. Kan inte för en sekund förstå hur det är att gå igenom en sådan sak inför så många läsare. Att du orkar dela med dig som du gör. Skickar en himla massa pepp och styrka. Kraaaaam ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..