Tungt att säga hej då

Måndag, regn och nytt avsnitt av Tvillingpodden. Det har strömmat in fina mail om det nya avsnittet där vi pratar lite om skilsmässan. Svårt det där. Jag vill såklart dela med mig av hur jag mår, men inte säga dåliga saker om Stefan. Jag är trots allt väldigt glad över att vi träffades. Över att vi gifte oss och fick två fantastiska barn.

 Jag har lärt mig mycket av vår relation, både om mig själv och annat. Jag sitter i väntrummet nu hos läkaren, sen väntar jobb inne i stan. Nu är det Stefans dagar med barnen i två dagar, det kändes tungt att kramas hej då imorse. Men två dagar går fort. Snart är de i min famn igen. 

Poloväder i Stockholm. Jag älskar när det regnar, helst skulle jag bädda ner mig i sängen och kolla på film samtidigt som regnet öser ner utanför fönstret. Men det får bli en annan dag! Nästa vecka har jag och barnen semester, längtar! 

Jag ser och läser alla era kommentarer men har problem med att svara pga teknikstrul. Hoppas att det löser sig under dagen. Så fint  av läsaren Maria att be om ursäkt för hårda ord, så glad för det. Tack! <3 

  1. Jag har varit i din situation och vet hur tufft det kan vara. Men samtidigt så är det de bästa som hänt så här i efterhand, annars hade jag ju inte träffat Johan och fått lilla Nellie. Allting har en mening, även om man ibland inte inser vad meningen var förrän efter ett tag. Stor kram!

  2. Är aldrig kul att behöva säga hejdå, skönt att det bara är två dagar iallafall! Förstår om det är en omställning, speciellt när man är van att alltid ha dom där. Hoppas du / ni får en fin vecka. kram!

  3. Malin skriver:

    Jättefint avsnitt! ❤ Blev alldeles tårögd!

  4. Väldigt smart av mig att börja lyssna på Tvillingpodden när jag står på jobbet…NOT
    Så sorgligt… det brast för mig när ni pratade om att det jobbigaste är att inte få vara med barnen 100 %.
    Största kramen till dig Angelica!(Självklart till Jessica också)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..