Ett av livets viktigaste möten nu

Jag sitter på bussen på väg från stan till Åkersberga. Jag har ett möte klockan 10 som är viktigt. Faktiskt ett av livets viktigaste möten just nu. Det är så många pusselbitar som ska falla på plats och under stress och hets är det svårt. Jag får ta djupa andetag och gå in i mig själv för att inte tappa kontrollen. Jag trodde inte att jag var en människa som behövde så mycket rutiner och kontroll, men det gör jag. När marken gungar behöver jag någonting att hålla i. 

Igår efter jobbet åt jag middag med Jessica och när jag hade lämnat av min packning i lägenheten slängde jag på mig träningskläder istället. Att ha Djurgården med vattnet och skogen så nära är bra för mig. Jag lyssnade på ”Jag trodde änglarna fanns” om och om igen. Älskar den! Jag var ute och promenerade i en och en halv timme. Skönt.

 Jag kollade på Sommar med Ernst innan jag la mig i sängen och somnade till en podcast. Sköterskepodden lyssnar jag på nu. Jag blir så sjukt sugen på att ta upp studierna igen och faktiskt bli sjuksköterska. Men just nu passar det absolut sämst in i tiden. Men någon gång, ja då ska jag jobba som sjuksköterska. Önska mig lycka nu till så hörs vi efter mötet. 

 1. Hej Angelica! Har följt dig/er sedan du väntade Alice och jag var då gravid med min andra dotter. Lyssnar alltid på podden och skrattar o gråter med er…
  Jag har bara en fundering, du o Jessica pratar mycket om fd killar och gamla ligg. Men du vill inte berätta varför ni skiljer pga barnen, men hur känner du inför att dom kommer läsa om ditt fd sexliv? Jag förstår verkligen om ni inte vill berätta om varför ni skiljer er men undrar bara lite hur du tänker kring detta 🙂

 2. Sarah skriver:

  Klart du ska bli sjuksköterska!!! Dessutom är ju ditt mål att bill barnmorska och det måste ju (trots förlossningskris) vara världens bästa jobb. Jag arbetar som anestesisjuksköterska och älskar mitt jobb. Om man vill kan man arbeta inom uthyrning och då tjäna bättre och dessutom finns ju möjligheten att åka till Norge och tjäna mer. Huvudsaken är att man trivs med sitt jobb, inte alltid att man ska tjäna superbra!!!

  Du verkar vara en så fin människa Angelica och jag önskar dig all lycka!

 3. Hanna skriver:

  Hej! Jag lyssnade på podden, har lyssnat sen start och gillar verkligen er! Hemskt sorgligt detta men du verkar som en klok tjej och kommer ta dig igenom det här <3 Med familj och vänner runt dig, du är inte ensam!

  Okej varför jag skriver är för att jag reagerade på när ni pratade i podden om att ha ett förhållande utan bråk, att det på nåt sätt inte skulle funka? Jag är tillsammans med världens härligaste kille, bara varit ihop ett halvår men det känns så rätt! Och absolut, i början kanske man inte bråkar iallafall, men det känns verkligen inte som om vi kommer lida av massa tjafs! Har liksom inte bråkat någonting än, okej nåt småtjafs på fyllen kanske men inget allvarligt! Jag tycker det känns så skönt att va med någon som inte är en suris, inte långsur pch som verkligen vill mig väl precis som jag vill honom. Vi pratar om allt och det är inte det men bara att det inte blir bråk! Haha jag vet inte men jag ville bara skriva det, att man kan träffa en kille som man klickar så bra med så man inte behöver bråk! Och vara lika jäkla skitkär och lycklig ändå <3 Hoppas allt löser sig för dig! Du och Jessica är bäst!
  / sjuksköterska

 4. Lise skriver:

  Hrja dig! Min faster blir utexaminerad sjuksköterska i december och hon har pluggat med två barn under 8år och gått igenom en skillsmässa ubder tiden. Allt går om man verkligen vill 🙂

 5. Det finns aldrig en perfekt tidpunkt. Men för mig har det faktiskt vart en befrielse att plugga nu när vi separerat än att ha ett heltidsjobb och märkliga tider att passa, barnen har kortare dagar på förskolan nu när dom är små och jag hinner med studierna.
  Vill du, så kan du! Jag tror på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..