Nu är huset bara mitt

Igår var jag på ett viktigt bankmöte och nu är huset mitt. Bara mitt. Jag är en stolt husägare och så lättad och tacksam över att kunna bo kvar. En trygghet för barnen men även för mig. Känslan när jag gick ut från banken var fantastisk. Jag känner mig stolt över mig själv som faktiskt klarar detta ensam. Eller ensam, jag har väldigt fint stöd från vänner/familj/er. Men jag går ju igenom detta kaos ensam. 

Vissa stunder känns det som jag ser livet utifrån, som en film. Som att detta inte händer mig. Jag försöker se det positiva i saker som händer, att det finns en mening med allt. Bra saker kommer att hända, det vet jag. Och när alla praktiska saker har löst sig kommer stormen att lugna ner sig. En stor sak är nu löst och jag känner att det är lättare att andas igen. Idag får jag dessutom träffa barnen igen, livet! 

 1. Petra skriver:

  Så härligt att läsa fina du! Jag har själv gått igenom en jobbig skilsmässa. Vi hade inga barn dock vilket gjorde det lättare än din på många sätt. Men det var jobbigt nog.
  Men vet du, det svåraste och jobbigaste av allt var att ta beslutet och formulera orden. Allt efter var så mycket lättare. Och nu är jag gift med en fantastisk man som jag har fått en helt underbar dotter med. Livet blir bättre! Glöm aldrig det! Och du gör helt rätt i att inte bry dig om alla tyckare. Hur skulle man ens överleva om man inte fick tänka positivt och hitta på roliga saker som hjälper en att läka?!
  Massa kramar till dig!

 2. Hej jag har en fråga, jag vet inte om den är ok att ställa och jag vill att du tolkar den på rätt sätt…
  Det känns som Stefan bara är bort ur ditt liv, hur mår han i allt detta? Frågan är kanske lite för privat och jag kräver inget svar bara en tanke som slog mig då jag läst ERAN blogg väldigt länge!!! Hoppas att ni kan ha en fin relation ändå för barnens skull…
  Tack för en bra blogg och som jag alltid skriver, Ni e fantastiska❤️❤️❤️

 3. Hedvig skriver:

  DU ÄR SÅ VÄRD DETTA!!❤️❤️❤️

 4. Fanny skriver:

  Alltså förlåt men ja tycker de känns som alla läsare har glömt att för en vecka sen typ så va de en till som hade denna bloggen och bodde i det huset, visst kul för Angelica att få bo kvar men Stefan då? Har alla glömt han?

  1. M skriver:

   Det här är ju Angelicas blogg nu. Saknar du Stefan kan du ju gå in på hans blogg istället och gråta ut med honom istället för att vara en suris här…

  1. Inez skriver:

   Stefan har en egen blogg! Du kan ju läsa den om du vill fortsätt följa honom:)

   1. Fast de separerade en tid sen bara inte gått ut med infon. Föreslår dom ovan- läs Stefans blogg eller checka han på instagram!

    Heja dig Angelica som bågar blotta sig så mkt som du gör & grattis för att du kan bo kvar där du kommer dig trygg!

 5. Anna skriver:

  Underbart att höra. Grattis!! Kärlek och styrka till dig – Du klarar detta- du är grym!! Har läst era bloggar sen start, Du och Jessica är underbara människor och mammor!! Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..