ANNONS

Nu är huset bara mitt

/

Igår var jag på ett viktigt bankmöte och nu är huset mitt. Bara mitt. Jag är en stolt husägare och så lättad och tacksam över att kunna bo kvar. En trygghet för barnen men även för mig. Känslan när jag gick ut från banken var fantastisk. Jag känner mig stolt över mig själv som faktiskt klarar detta ensam. Eller ensam, jag har väldigt fint stöd från vänner/familj/er. Men jag går ju igenom detta kaos ensam. 

Vissa stunder känns det som jag ser livet utifrån, som en film. Som att detta inte händer mig. Jag försöker se det positiva i saker som händer, att det finns en mening med allt. Bra saker kommer att hända, det vet jag. Och när alla praktiska saker har löst sig kommer stormen att lugna ner sig. En stor sak är nu löst och jag känner att det är lättare att andas igen. Idag får jag dessutom träffa barnen igen, livet! 

49
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00