Träningen har aldrig känts bättre 

Jag är inne i en bra period när det kommer till träning. Jag var nyss ute och sprang ett varv i spåret. Stegen känns lätta och jag känner mig stark och frisk. Så härlig känsla! Jag körde även ett styrkepass här hemma i vardagsrummet när barnen varvade ner i soffan framför en film. Det roligaste som finns är när de är med och tränar och använder mig som tunnel. Idag var dock båda för trötta efter förskolan så de brydde sig inte om att jag tränade på golvet nedanför soffan. 

Färgglada träningskläder piggar upp!
Puss på er och tack för era fina och kloka ord. Skönt att ni är många som förstår hur jag tänker kring livet och skilsmässan. <3 
Mamma är här och har hjälpt mig att rensa bort gamla barnkläder. Hon har vikt och hängt och fixat. Jag är riktigt slarvig när det kommer till kläder. Allt är bara huller om buller… Men nu ska jag verkligen göra mitt bästa för att hålla den ordningen hon har ordnat. När Stefan flyttar ut får jag dessutom mer plats för hängande kläder. Nu ska jag göra en kopp te och kolla på Ernst. Älskar honom. Han säger så konstiga saker, men han verkar så genuint snäll och fin. 

 1. Ebba skriver:

  Vi var på inköp hos Färg och Form som säljer Ernst kollektion på inredning förra våren – och då var han där och snackade lite om allt möjligt. Han är verkligen så genuin och mysig som han verkar! Otroligt imponerad av honom som person. Ha en fin helg!

 2. Maria skriver:

  Bästa Angelica!
  Tack för att du orkar och vill dela med dig av din vardag mitt i den kris du befinner dig i.
  Jag är också mitt i en separation och försöker överleva genom att ta 6 timmar åt gången. Längre fram än så förmår jag inte blicka. Håller med dig om att träning och ffa löpning är både lindrande och förmodligen läkande då hela livet har vänts upp och ner.
  Stor kram och Tack för att du delar med dig!

 3. Dea skriver:

  Håller med tidigare som kommenterat, skippa posandet! Du är sjukt snygg såhär. Om man får önska, gärna fler outfitbilder på dig. Älskar din stil, preppy men lite sportigt snygg liksom. (Är själv gravid, drömmer om att få shoppa vanliga kläder igen ;))

 4. Jennie skriver:

  Åh så fin du är, naturligt fin. Det är som att man ser DIG, utan FILTER (svartvitt iofs haha) eller poseringar. Det
  här är du. Och vilken fin människa DU är. ❤️

  1. Jennie skriver:

   Oops inte meningen att skriva filter med versaler. Jag hade inte på mig glasögonen tydligen, hehe. Men jag menar vartenda ord, hur genomfin är inte du på dessa bilder!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..