ANNONS

Träningen har aldrig känts bättre 

/

Jag är inne i en bra period när det kommer till träning. Jag var nyss ute och sprang ett varv i spåret. Stegen känns lätta och jag känner mig stark och frisk. Så härlig känsla! Jag körde även ett styrkepass här hemma i vardagsrummet när barnen varvade ner i soffan framför en film. Det roligaste som finns är när de är med och tränar och använder mig som tunnel. Idag var dock båda för trötta efter förskolan så de brydde sig inte om att jag tränade på golvet nedanför soffan. 

Färgglada träningskläder piggar upp!
Puss på er och tack för era fina och kloka ord. Skönt att ni är många som förstår hur jag tänker kring livet och skilsmässan. <3 
Mamma är här och har hjälpt mig att rensa bort gamla barnkläder. Hon har vikt och hängt och fixat. Jag är riktigt slarvig när det kommer till kläder. Allt är bara huller om buller… Men nu ska jag verkligen göra mitt bästa för att hålla den ordningen hon har ordnat. När Stefan flyttar ut får jag dessutom mer plats för hängande kläder. Nu ska jag göra en kopp te och kolla på Ernst. Älskar honom. Han säger så konstiga saker, men han verkar så genuint snäll och fin. 

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00