Fredagskänsla och tårar på samma gång

Igår när jag skulle natta Alice kastade jag mig i vår stora säng och då sa det brak. Oops! Alice blev både rädd och nyfiken på vad som hände. Ena benet lossnade och jag är ingen fixarperson sådär sent på kvällen. Eller typ aldrig. Jag kommer ju behöva lära mig ett och annat nu utan en man i huset, det är nog bra för mig. Hur som helst sov vi alla tre i en trasig säng som lutade. Jag puttade under en låda under sängen men det hjälpte knappt.

Stackars Stefan får lösa det när han kommer hem i eftermiddag. Ni var några som undrade hur vi bor nu och jag kan ju svara för mig. Jag bor i mitt hus (köpte ut Stefan i veckan!) när jag har barnen och inne i stan när jag är ensam. Jag har sovit en del hos Jessica och Ibbe också och det är mysigt, men jobbigt att barnen är så nära men ändå så långt bort. När allt lugnat sig är jag övertygad om att vi kommer kunna umgås, men just nu går inte det.

IMG_0005

Imorse hade barnen hoppat in i tältet när jag sminkade mig. De satt och matade varandra med låtsasmat! Jag vaknade med fredagsfeeling och lyssnade på ”Jag trodde änglarna fanns” på repeat. Blir glad av den.

IMG_9414

Alice blev ledsen när det var dags att säga hej då. Hon har skolats in på en ny avdelning och just nu går Elsa och Philip tillsammans. Alice är med de större barnen på sin nya avdelning. Hon ville också vara med lillebror och Elsa. Älsklingen. Idag är sista dagen på förskolan sen har de sommarlov i en herrans massa veckor. Jag har inte barnen i helgen men hela nästa vecka är min och jag ska vara helt ledig. Ska bli så skönt och mysigt! Hoppas på fint väder så vi kan åka och bada med Annika, Frans och Fredrik. Dags för lunchmöte snart med Cissi, sen kommer Fanny och vi ska spela in ett avsnitt av Tvillingpodden. Ikväll blir det middag och kanske utgång, vi får se.

  1. Mia skriver:

    Hej! Tråkigt att ni separerar men jag önskar er båda all lycka i fortsättningen och ni vet bäst vad som är rätt för er.

    Har en fråga och vill inte vara oartig. Min fråga hör inte till inlägget och kanske är helt random. Men jag är intresserad av att höra lite mer om din upplevelse om att få barnen tätt. Första tiden hemma osv. Och graviditeten som småbarnsförälder då du hade graviditetsrelaterade besvär vad jag minns. Samt lite vad ni körde för barnvagn (syskonvagn-recension av den?). Vad ni har för bilbarnstol och recension av dem. Vi har första barnet under året och har börjat diskutera när man skulle önska att börja försöka få syskon. Så det skulle vara intressant att höra din upplevelse om hur det var för er.

  2. När jag separerade sa jag till min kompis att det borde finnas en ”dummies” bok för nyblivna singlar (så klart både för tjejer och killar) men ur mitt perspektiv typ hur kopplar jag upp mitt wi-fi (ja manual kom med men det fungerade inte) osv. Kom ihåg när jag varit på Ikea och kom hem och hade råkat köpa en glödlampa som inte var för dimmer och slutade med att jag låg på golvet och grät.

    MEN jag minns också känslan när jag borrade upp egna grejer med betongborr och skruvade, hamrade och fixade och hur jäääkla stolt jag var 🙂

  3. Du klarar Dig utan karl i huset. man löser ev problem på nåt sätt. jag gör det i alla fall. en bra kvinna reder sig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..