Pudriga pasteller

Inlägget innehåller adlinks*

Det är nåt visst med pudriga och rosa pasteller tycker jag. Jag tycker att klänningen här nere från Vero Moda påminner om min prickiga klänning från BikBok som ni är många som frågat efter. Jag måste kolla i helgen om jag kan hitta den här rosa i butik. Jag gillar att det är en markerad midja och långa ärmar.

En ny parfym skulle jag också vilja köpa. Jag hade alltid Dolce & Gabbana Feminine förut, men den slutade tillverkas. Jag hittade en gammal flaska hemma nu när jag rensa bland gamla påsar. Jag slutade använda parfym helt när jag var gravid med Alice (2013!) och sen har jag liksom inte kommit in i det igen. Samma sak med tvättmedel, jag tvättar alla kläder i parfymfritt tvättmedel, mest av gammal vana. Är det okej att ha parfymerat tvättmedel till barnen nu? Är det bara när de är bebisar som ska det ska doftfritt? Till och med sköljmedlet hemma är utan parfym. Det är ju så härligt med nytvättade sängkläder som doftar sköljmedel.

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. 

 1. Emme skriver:

  Vore kul om ni gjorde en guidad tur hemma hos dig o jessica i nästa youtubeklipp. Ni verkar ha det så fint hemma, är extra nyfiken på era vita kök då jag själv håller på o renovera köket.

 2. Min absoluta favoritparfym är Dolce Gabbana ”the one”, prova den! 🙂 sen så började jag köra parfym i sköljmedel när min dotter fyllde 1. Inte jättemycket men litegrann, älskar doften av nytvättat! Hon har inte reagerat någonting men tänker att om hon skulle göra det någon gång så får jag sluta 🙂 kram!

 3. Janis skriver:

  Aldrig parfym i tvättmedel och sköljmedel kan man använda om man vill förstöra sina kläder och handdukar eftersom de flesta kläder ska tväras utan sköljmedel eftersom sköljmedel löser upp fibrerna i trådar på jeans mm.

  1. Jennie skriver:

   Och jeans ska man hur som helst tvätta så sällan som möjligt 😉

 4. Nu känner jag mig som värsta momsplainern men tänk på att sköljmedel är en riktig miljöbov och faktiskt heeeeelt onödigt.

 5. Agnes skriver:

  Om du letar efter en bra parfym så tycker jag att du ska prova Cleans dofter, dom luktar såååå gott! Jag rekommenderar Rain och White woods.

  1. Hanna skriver:

   Ja! Och Warm Cotton 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..