Hylla med gröna växter – jag älskart!

Den här vita hyllan har suttit uppe ett tag men varken jag eller Stefan har tagit tag i att göra nåt fint av den. Det har mest varit en avlastningplats för mobiler, nycklar och post/reklam. Men inte längre! Jag plockade dit massa fina saker och växter som jag hittade hemma. Jag har gjort ett samarbete med Desenio (som ni får se mer av nästa vecka) och därifrån kommer postern med Monsteran. En sån växt vill jag för övrigt verkligen köpa. En riktig alltså. Elefantöronen får vi se om de trivs där, min absoluta favoritväxt hemma. Krukan är från Ikea, den har jag målat grå. Nu hörde jag i en växtgrupp på FB att de finns i grått på Ikea, så jag ska köpa några fler som jag då slipper måla. 

IMG_0480

Någonting som gör hemmet mer mysigt och ombonad är just gröna växter. Har ni mycket växter hemma?

monstera

Mässing, grönt, vitt och grått = fin kombo!

IMG_0481
Smarta krokar till väskorna så de inte bara behöver ligga slängda på golvet. I den vita skålen lägger jag hemnycklarna och bilnycklarna. Och om jag skulle råka ha några mynt på mig.

IMG_0485
Det här är nåt ogräs som växer direkt utanför dörren, jag plockade och tog in. Jag älskar att bo precis vid skogen, det är så mycket billigare att plocka in växter än att köpa nya blommor hela tiden.

 1. Sofie skriver:

  Älskar också elefantöra! Köpte en för drygt en månad sen och den har spottat ut så många bebisar att nu har jag 7 plantor av olika storlekar. Så himla roligt! Nu tänkte jag försöka mig på palettblad. Verkar också lätt att föröka och verkar kul med alla färgerna. Har du något palettblad?

 2. Lisa skriver:

  Nu har jag ett väldigt stort hus, men räknade in mina växter för några månader sedan och det var runt 70 stycken, haha! Galet. Väldigt fint och ombonat blir det, men det tar ju sin lilla stund att vattna alla… 🙂

 3. Tips! Skriv inte vart du förvarar nycklar och värdesaker. Tror inte inbrottstjuvar läser bloggar men för att vara på säkra sidan 🙂 Min släkting blev av med sin bil förra veckan genom att någon tog sig in i huset, tog nycklarna i hallen och stack med bilen. Så obehagligt.
  Sen vill jag passa på att skicka en styrkekram till dig! Du verkar vara en fantastisk människa och kämpe. Kramar

 4. Tess skriver:

  Har både monstera och elefantöra hemma och älskar dem! Och båda är dessutom väldigt lätta att föröka 🙂 Tips är att sätta avokadokärnor i vatten, tar lång tid men tillslut sätter de rötter och fina gröna blad. Även garderobsblomma är vackert och väldigt tacksam 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..