När man bara vill stanna tiden

Igår tog vi en promenad ner till hamnen i Torekov, det var hamnfestival. Vi drack kaffe, åt glass och barnen fick godisremmar. Vi kikade på massa barn som fiskade krabbor, jag tänker att vi också ska vara med i den stora krabbfisketävlingen nästa år. Då får vi ta med oss flytvästar till barnen, jag tycker att det är läskigt när de är på bryggor och klippor utan. Eller, de får inte vara på bryggor och klippor utan, hehe. Jag får panik över att de ska trilla ner i vattnet och sjunka som stenar. Hur som helst var det en mysig dag trots blåst och lite regn. 

IMG_2393 2
 Stockrosor heter det här va? Så fina!

IMG_2389 2

IMG_2384 2
 Sussie hade både regnjacka och stövlar som jag fick låna. Jag måste varit förvirrad när jag packade för jag har nästan inga kläder alls med till mig själv. 
IMG_2427 2
 Mysigt nere i hamnen med alla båtar.   
IMG_2448

Världens bästa Elsa dansade massor när ett band spelade. Hon är så musikalisk! 

IMG_2433 2
 Snyltis har fått låna Alices resevagn, den är perfekt. Den kommer från Babyzen Yoyo och går att fälla ihop så att den blir lika liten som en väska.
IMG_2458
 Vi gick till affären och handlade tacos och grejer till en jordgubbstårta. Vi firade att Alice har fyllt 3 år och hon fick ett fint legotåg som alla barnen har lekt massor med. 
IMG_2411 2
Jag är så glad över att min lillasyster Caroline också kom till oss här i Torekov. Vi åker hem idag, jag tror att hon ska stanna ett par dagar till. Det hade jag gärna också gjort, men barnen ska till Stefan imorgon.  
IMG_2449
 Med en godisrem i högsta hugg. Jag minns de här från min egen barndom, jag gillar sur melon allra bäst. 
IMG_2463
Elsa och de andra barnen ville gärna hoppa ner i fontänen, jag sa nej. Nu är det dags att packa ihop det sista här och bege oss till bussen och de olika tågen vi ska ta. Önska oss lycka till! Resan ner var lång men gick bra, jag hoppas på en lika smidig hemresa. Det känns skönt att komma hem idag lördag så att vi hinner vara hemma en stund i morgon innan det är dags att säga hej då. Och där kom klumpen i magen tillbaka. Den här veckan med barnen har gått alldeles, alldeles för fort. Nu vill jag bara stanna tiden och gosa in mig i deras nackar för evigt.

LOADING..