Acai bowl med extra allt

En härlig och svettig trio utanför Ibbe och Jessica efter vår springtur i skogen i morse. Ibbe var snäll och tog en bild från deras köksfönster. Vi sprang i lagom tempo så att det gick att prata samtidigt. Eller i uppförsbackarna var det tyst, men annars kunde vi prata samtidigt som vi joggade. Jag tycker att det är härligt med vänner som bor så nära att man bara helt spontant kan mötas upp på morgonen och springa. Det är mycket roligare att träna med sällskap tycker jag. Det har blivit många och långa promenader för mig ensam med musik i öronen. Nyttigt det också, men som sagt, roligare med vänner som sällskap. 

IMG_2602

P1060129

Självklart dokumenterade vi alla tre superfrukosten som bestod av frukt, bär och ägg. Och mängder av kaffe! 

IMG_2599

P1060131

Jag skulle gärna äta färska bär till frukost varje dag, det blir tyvärr lite dyrt i längden. 

P1060142

Jag toppade min acai bowl med musli, blåbär, banan, kiwi, passionsfrukt, chiafrön, banan, kokosflingor och jordnötssmör. Riktigt mycket topping den här gången. Mums! Tips till dig som vill äta något annat än havregrynsgröt (som jag annars gör varje dag typ). Smoothie i en skål, enkelt, nyttigt och så himla gott.

 1. Så god frukost! Skulle med kunna äta bär varje frukost! Mums!!

 2. Frida skriver:

  Hur gör du själva smoothien? Har försökt göra detta hemma men blir så jäkla rinnigt tycker jag

  1. Sofi skriver:

   Vet inte hur Angelica gör men man kan blanda i lite acaipulver eller chiafrön så blir den lite fastare 🙂

  1. massa frysta bär, färsk banan och lite vatten 🙂 Mixa! 🙂 Det är viktigt att bären är frysta annars blir den lös. Kram

   1. Frida skriver:

    Tack!! Ska provas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..