Sex svarta favoriter

Inlägget innehåller adlinks* 

Idag har jag, Jessica och barnen varit i Täby Centrum. Det stod regn i väderappen när vi kollade igår så vi bestämde oss för att åka direkt efter frukosten. Något regn har vi inte sett, det har snarare varit strålande sol hela dagen. Lite typiskt faktiskt. Fram tills nu när vi kom hem och fyllde upp poolen med vatten. Då kom det massa moln och säkert snart regn. Klassiker!

Både jag och Jessica köpte nya kläder till barnen och oss själva. Jag ska visa er sen. Jag hittade en rosa klänning som jag ska ha på bröllopet i Grekland som vi ska på om tre veckor. Jag längtar! Det blir jag och Alice som åker, Philip ska vara hemma hos Stefan då. Här kommer sex svarta plagg jag gärna skulle köpa. Spets, volym och volang – så snyggt! Det var massa höstkläder i butikerna nu, jag är inte riktigt redo för höst än. Tur att vi har hela augusti framför oss. 

 

Nu blir det en film i soffan innan det är dags för middag. Jag har sagt det förut, men jag skriver det igen. Jag är så glad och tacksam över att bo granne med Jessica. Livet blir så mycket roligare med henne och Elsa. Ibbe är bortrest hela den här veckan så vi kan vara exakt sådär spontana som vi vill. Skönt! Däremot är det svårt att jobba när man har barnen helt ensam. Jag vill tillbringa alla timmarna på dagarna med barnen och jobba på kvällen. Men igår somnade Philip vid 22, då är min energi liksom slut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..