Jag dansade på borden

Kvällen igår med mina tjejkompisar var så rolig. Vi åt middag på Vapiano, bland annat nybakat bröd doppat i olivolja (med chili i) och massa salt. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Jag äter inte bröd så ofta längre, förut åt jag ju det till frukost varje morgon. Men nu när jag äter det så sällan är det så mycket godare. 

IMG_3818 2
 Vi gick till TAK där det var sjukt mycket folk. Lite för mycket folk. Det var trångt och inte så bra musik där igår. Vi stannade bara någon timme innan vi gick vidare till EAT i Mood. De har en sommarbar och där var musiken istället helt galet bra! Jag kan inte minnas när jag dansade så mycket. Jag har träningsvärk idag. Helt galen kväll! Där var det typ 20 andra personer, så inte alls så mycket. Men vi träffade ett annat gäng som var där som vi satt och pratade med i flera timmar mellan danserna. Så kul!       
FullSizeRender 18
Fina tjejer!

FullSizeRender 16

Sanna och Frida.

FullSizeRender 20
Jag fotade himlen när vi var på TAK. Det ser ut som is tycker jag. Nu är det dags att svida om och piggna till. Jag ska på Carros 30-årsfest med tema ”Tusen och en natt”. Ni får se bilder sen, jag uppdaterar under kvällen på min instagram. (angelicalagergren)

 

LOADING..