Takfest och regndroppar

Igår blev det inget träningspass som jag hade planerat, jag kände mig inte alls pigg och kry. Jag kände mig så pass hängig att jag bäddade ner mig i soffan och kollade på film istället för att fortsätta fixa i ordning hemma. Jag var hemma hos Jessica och vi åt färska kräftor och efter det smågodis. Mysig kväll trots att Jessica somnade en kvart in i filmen. Jag höll tummarna för att jag skulle vakna frisk idag, men icke. Jag är inte sjuk men känner att nåt är på G i kroppen. Ingen härlig känsla direkt. 

FullSizeRender 34
Skinnjacka lånad från Annika från Primeboots, t-shirt från Acne, väska från Mulberry, kjol från Gina Tricot och skor från Din Sko. 
FullSizeRender 30
 Jag och Jessica är inne på LOPPI nu och jobbar och sen blir det invigning av en ny takterass tillsammans med vår vän Fanny. Just nu öser regnet ner men jag hoppas att det spricker upp. Hur som helst blir det trevligt att träffa Fanny igen, hon har varit bortrest hela sommaren. 
FullSizeRender 32
Fredagspuss!

FullSizeRender 33
Jag älskar svart.

IMG_4466 2
Jag skulle gärna ha en likadan skinnjacka som den här. Min är fin, men just det – fin. Jag gillar att den här är lite rockigare.

 1. Frida skriver:

  Den skinnjackan har jag! Fast med guldiga detaljer (dragkedjorna) älskar den! Såå fin!
  Världens bästa köp.
  Ha en mysig helg & tack för en härlig blogg!
  Kram

 2. Heidi skriver:

  Hej! Undrar hur du gör med saker du fått i present av Stefan ( väskan du har på bilden om jag inte minns fel haha :D) använder du det? känns det konstigt att använda tex smycken du fått av honom? Har själv nästan alltid efter breakup slängt/sålt det mesta man fått av ett ex just för att det känts konstigt att använda sakerna. KRAM ha en fin helg<3

 3. Susanne skriver:

  Blanda ingefärsshot så klara du dig 🙂
  RECEPT 1 LITER INGEFÄRSSHOT
  200 g färsk ingefära 1 l vatten ½ dl honung 2 st. citroner 4 tsk malen gurkmeja 1 tsk kanel Gör såhär: Koka 1 liter vatten. Riv ingefäran grovt, låt skalet sitta på. Låt det kokta vattnet svalna till runt 60 grader, detta för att man inte ska förstöra allt det nyttiga och fantastiska i ingefäran och de andra ingredienserna. Lägg i den rivna ingefäran och låt dra i ca 20 minuter. Sila av ingefäran och ha sedan i honungen. Låt svalna helt. Pressa i citronerna, ha i gurkmejan och kanelen. Rör om ordentligt, häll upp i glasflaska med tätslutande lock. Ställ in i kylen. Det här effekten har ingredienserna. Ingefära: Innehåller massa antioxidanter, är anti-inflammatoriskt, bra för tarmar och mage. Ökar blodflödet, sänker kolesterol, bidrar till att förhindra högt blodtryck, stroke och hjärtsjukdomar. Bra på alla sätt! Citron: Perfekt källa till vitamin C. Innehåller även bioflavonoider som är antioxidanter som skyddar kroppen mot toxiska skador. Citron är nyttigt som stärker ditt immunförsvar och har en läkande effekt på skador på kroppen, som orsakas av fria radikaler. Den besitter antibakteriella egenskaper och har en renande effekt på blodet, ökar kroppens förmåga att föra ut giftiga toxiner från kroppen vilket kallas detox. Honung: Den läker sår, lindrar halsont och tar kål på bakterier. Antiinflammatorisk och läkande i t ex tarmen. Gurkmeja: Den har flera läkande egenskaper och är en mycket kraftig antioxidant som är tio gånger starkare än vitaminer. –Gurkmejans effekt är lika stark som – eller starkare – än antiinflammatorisk medicin. Kanel: Reglering av blodsocker, förbättrad insulinkänslighet och inverkan på hjärt- kärlhälsa.
  Trevlig helg!

  1. Elin skriver:

   Hur ofta dricker du denna? Och hur mycket varje gång?

   1. Susanne skriver:

    Tar en shot varje morgon!
    Funkar jätte bra för mig.
    Inte det godaste jag har druckit men man vänjer sig efter ett tag:) kan bli lite starkt av gurkmejan så man kan strunta i att ta 4msk om man vill och ta typ ca.2 msk istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..