Petter Stordalen – en man som inspirerar

Igår var jag och Jessica medbjudna till #tjugodagar som ligger vid Brunkebergstorg, en helt ny takpark. Petter Stordalen höll ett tal som var minst sagt inspirerande. Jag vill gå på någon föreläsning med honom. Han sa så mycket bra saker och jag älskar hur han verkligen brinner för det han gör. Är ni i Stockholm de kommande veckorna tycker jag verkligen att ni ska åka upp till TAK, gå över bron och besöka #tjugodagar. Så himla fint! Vi hade lite otur med vädret (massa regn) men de som var där på kvällen igår fick sol såg jag på instagram. 

IMG_4492
 Petter – snygg och inspirerande med ett härligt kroppsspråk. Han pratar liksom med hela kroppen.

IMG_4638

Det är samma ingång som till vanliga TAK, nere bredvid Hobo och atSix.  

IMG_4529
 Fanny, Jessica och jag.

IMG_4504

Det går bra med bara ben i några veckor till. Även om det börjar bli svalare ute är det fortfarande sommar. Här där jag står kommer det vara en scen sen. De kommer även ha utomhusbio, gräsmatta där man kan ha picknick och ett utegym. Jag kommer hänga en hel del här nästa vår och sommar. Jag tror att de öppnar redan i april igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..