Vakna mitt i natten med smink under ögonen

Igår somnade jag när jag nattade barnen och när jag vaknade bestämde jag mig för att kolla på film. Jag satte inte ens på någon film utan somnade om i soffan. Jag älskar att somna i soffan, men hatar känslan av att vakna mitt i natten och ta sig till sovrummet. Jag vaknade med allt smink kvar och ännu mer ont i halsen. Typiskt. Idag och i morgon blir det därför två lugna dagar för mig och barnen. Dagens planer på att åka till mamma och äta lunch ställde jag in nu. Jag planerar att ha pyjamas exakt hela dagen.  

FullSizeRender 29 kopia
 När vi vaknade i morse låg vi kvar i sängen och tittade på Lejonkungen innan vi gick ner och tände ljus och åt en mysig frukost. Jag tycker om hösten och älskar att tända ljus. 
IMG_4617
Barnen ville ut i regnet och leka men när det blev för blött och kallt hoppade vi in i duschen alla tre. Nu sitter vi i soffan och tittar på Lejonkungen igen. Jag älskar hur barnen snöar in på en film och vill se den om och om igen.

IMG_4634
Jag ska ta en till kopp kaffe och läsa nya mama och Family Living. Jag såg att mama skrivit om min och Stefans skilsmässa. Det känns fortfarande overkligt att inte längre vara gift. En väldigt speciell känsla.

  1. Sofia skriver:

    Höst? Det är sommar fortfarande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..