Veckans fråga: Slänger du saker du fått av Stefan?

FRÅGA: Undrar hur du gör med saker du fått i present av Stefan (väskan du har på bilden om jag inte minns fel haha :D) använder du det? Känns det konstigt att använda tex smycken du fått av honom? Har själv nästan alltid efter breakup slängt/sålt det mesta man fått av ett ex just för att det känts konstigt att använda sakerna. KRAM ha en fin helg <3

SVAR: Precis, väskan på bilden är min 30-årspresent som jag fick av Stefan. En Mulberry som jag ÄLSKAR! Jag har en svart och en brun och den svarta är den jag använder absolut oftast. Den blir dessutom bara mjukare och snyggare med tiden. Jag har faktiskt inte ens tänkt tanken att jag skulle sälja/slänga saker jag har fått av honom. Jag har en ring jag fått av honom också, en superfin diamantring som sitter på min högerhand. Den fick jag när Alice föddes, som en push-present.

IMG_4460

Ni andra som fått presenter av era män/kvinnor, har ni slängt/sålt allt när det har tagit slut? Jag tänker inte på Stefan när jag använder min väska eller ring, så jag känner absolut inget behov av att rensa ut sånt här hemma. Jobbigare är det för Stefan som fick en tavla av mig i 30-årspresent. En tavla med en avmålad bild på mig och honom, haha. Den lär ju inte sitta uppe i hans nya hus. Eller, det har jag i alla fall väldigt svårt att tro att den skulle göra. Den är nog rätt svårsåld också…

mulberry_lagergren

Min fina bruna Mulberry som jag tyvärr råkat förstöra med en spritpenna. Jag skulle iväg och intervjua Måns Zelmerlöw och hade med mig en svart spritpenna som han skulle rita en tidslinje med. När intervjun var klar måste jag ha glömt sätta på korken för på tåget hem upptäckte jag stora, svarta fläckar – rakt igenom lädret. Så tråkigt!

 1. Elin skriver:

  Men åh! Helt perfekt väska! Vet du vad modellen heter?

 2. Petra J skriver:

  Jag använder fortfarande smycken jag fick av sonens pappa när vi levde tillsammans. Vi är separerade sen 8 år o jag tycker bara det känns bra att använda dem o jag brukar tom säga till sonen att det är hans pappa som köpt dem o att jag tycker om dem!

 3. Angie skriver:

  Har inte heller slängt saker jag fått. Alla är ju olika, och alla uppbrott olika, men jag kan inte riktigt förstå varför man gör det. Okej om det är saker man inte gillar, men mycket gillar jag så det vill jag behålla oavsett om det kommer från mitt ex.

 4. Sofia skriver:

  Har inte heller slängt sånt. Däremot såg jag på fb att mitt ex har gett sin nya tjej en sak som jag gett honom (bara en hatt så inget stort) det var lite weird och tror absolut inte hon vet att det var jag som gav den från början. Sen har dom ett gosedjur i sängen som jag har gett också. Vet inte, men jag hade tyckt det var konstigt om min man sparade saker från sitt ex och sen gav vidare till mig.

 5. Anna skriver:

  Jävlar vilket ohärligt och hånfullt inlägg. ”Jobbigare är det för Stefan, hahaha”, som fick en tavla på dig? Kan å andra sidan bara instämma.

  1. Hej Anna, det var absolut inte menat som nåt hånfullt mot Stefan. Det var ju mot mig själv! Vilken trist present att få 🙂 Tråkigt att du tolkade det som ett hån mot honom.

  1. Ninni skriver:

   Snacka om sin egna tolkning. Jag såg ett fint inlägg där de är exakt tvärtom. Det känns som något fint mot Stefan att hon fortfarande använder saker och att hon uttrycker att hon fortfarande uppskattar presenter från honom. Sen va de en lite komisk grej och som Angelica skrev själv. Schysst present han fick, en tavla på dom kanske inte de mest självklara att ha kvar..

  1. Frida skriver:

   Wow omogen kommentar, jag gissar på att du är inne och snokar hos din nya pojkväns ex-frus blogg…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..