Pannkakor, hemmafix och mys i sängen

Det finns inget mysigare än att vakna av att ett av barnen (eller båda!) ligger nära i sängen. I morse slog de nåt form av rekord i att sova. Jag blev väckt strax efter åtta och kände mig pigg och utvilad. Philip låg och lekte med massa mynt och Alice pysslade inne på sitt rum. Jag har en del kvar att fixa i huset innan det känns helt som vårt. Det är lampor som ska upp och några tavlor. Kanske några fler mattor också. 

IMG_4733
 Skålen med mynt som sen hamnade i hela sängen. Jag får städa ikväll innan jag går och lägger mig.

IMG_4763

Följ gärna mig på instagram, angelicalagergren, jag uppdaterar mina stories varje dag. När jag är med barnen vill jag inte sitta vid datorn och blogga, jag försöker lägga fokus på kidsen. Nu är vi hemma hos mamma och vi har fått pannkakor med glass till lunch. I eftermiddag kommer Maria hem till oss på middag och övernattning. Jag hoppas att hon inte har sett filmen Life, jag vill se den igen. Har ni sett den? Så sjukt läskig och spännande. Hoppas att ni har en lugn och skön söndag.

 1. Hej Angelica!
  Den röda klänningen från Lindex du hade på dig på Insta-stories var så fin, Är det något som finns på Lindex nu?
  Med vänlig hälsning, Angelica

  1. Det undrar jag också!! Vår dotter ska döpas på söndag & jag har inget att ta på mig 🙁 den såg väldigt luftig och fin ut 🙂

  1. Det verkar tyvärr som att den är slut redan 🙁 Så typiskt! Kram

 2. Karin skriver:

  Helt osminkad och så fräsch och snygg. Du är en naturlig skönhet. Ha en fortsatt fin dag önskar Karin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..