En osund relation

I veckans avsnitt av Tvillingpodden är vår mamma, Annette, gäst. Vi pratar om min och Jessicas relation, om den verkligen är normal. Är det verkligen sunt att umgås SÅ mycket som vi gör? Vi känner att vi inte klarar oss utan varandra. Och båda känner att vår tighta relation har påverkat våra kärleksrelation. På ett negativt sätt. Hör oss prata om det och mycket annat (jag får ett hysteriskt skrattanfall när jag berättar om konstiga tankar jag har haft om mamma) i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

11855691_922110681158265_3217868976915131149_n

Älskade lilla mamma, så klok och gullig! 

När vi kommer hem från Grekland kommer vi att börja boka in gäster till podden igen. Det kommer inte bara vara förlossningsberättelser, utan vi kommer att lyfta annat också som vi (och ni!) tycker är intressant. Kom gärna med förslag på vilka ni vill höra. Även om ni skrivit och tipsat in, så tipsa gärna igen här så har vi alla namnförslag samlade. Tusen tack för att ni tar er tid. Och tusen tack till alla er som sprider vår podd i era kanaler och tack till er som mailar och berättar att ni skrattar åt oss. Det betyder väldigt mycket för mig.

25387_100567279979280_547947_n

Den här bilden har pappa i sin plånbok och han har haft det sen vi var små. Så gullig bild på oss tycker jag. Bästa twinnie, utan dig är jag halv.

  1. Helena skriver:

    Vore så roligt att få höra Gabriella Joss gästa er, har inte hört henne i någon podd förut. Tror att hon kan vara en härlig gäst hos er

  2. Anna skriver:

    Började gråta när er mamma pratade för hon låter så vän och klok! Riktigt mammig och fin Är nyfiken på att höra Jennifer Brown (från fd Frennifer-bloggen) prata om sin skilsmässa och livet i allmänhet. Saknar den bloggen.

  3. Emma skriver:

    Skulle så gärna vilja att Vanja Wikström skulle vara med i podden! Kram finaste ni <3

  4. Är det inte idol-Alice det där hände med dem asiatiska tvillingarna ni pratar om? Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..