Shoppa nytt för barnbidraget

Inlägget innehåller adlinks*

Wihooo! Äntligen har barnbidraget trillat in på kontot och man kan shoppa igen! Hehe, skojar såklart. Barnbidraget går till barnen varje månad. Men jag är sjukt shoppingsugen! Jag vill uppdatera hela min höstgarderob och även om jag vet att det är de svarta plaggen (mest jeans och blusar) jag använder allra mest, är det de ljusa och rosa kläderna/skorna som jag vill ha i min garderob. Här är sex favoriter som gärna skulle få flytta hem till mig nu.

Måndag är som vanligt jobbdag inne i stan för mig. Jag och Jessica är inne på LOPPI och jobbar och vi ska inte bara jobba för den här veckan, utan jobba in nästa veckas artiklar då vi är på semester i Grekland.

IMG_7830
Här befinner jag mig ibland mentalt när livet är tungt. Stilla vatten, strålande sol och en magisk utsikt. 

Vi åker på torsdag eftermiddag och det ska bli så skönt med sol, bad, värme, god mat (hej fetaost!) och tid med Alice. Vi är ett stort gäng som åker tillsammans och jag längtar absolut mest efter att stänga av. Stänga ner. Jag har kört på i ett högt tempo hela sommaren och den har gått i raketfart. Jag är inte bäst på det där med att stanna upp och se bakåt… Just nu är det full fart framåt och jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Jag skulle SÅ gärna vilja snabbspola tiden ett år framåt, bara få kika vad som väntar… Men det är bra att man inte kan göra det. Hade du spolat fram om du kunde? Eller bak? Om bara för en dag.

*Adlinks, vad är det? 
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

 1. marie skriver:

  Jag och min pojkvänn/tidigare sambo gjorde slut för gott för 6 dagar sedan efter 3 års förhållande och jag vill bara spola fram tiden tills det inte gör så jäkla ont i hjärtat längre.. även fast det var rätt att det tog slut för oss båda, innerst inne i huvudet vet jag ju det för vi har inte haft det bra sista halvåret ,så har inte hjärtat fattat det så gör det så grymt ont, och saknaden av att inte prata med honom är förjävlig. Från att varit min bästa vän i livet. Till inget alls. Du vet ju hur det känns efter ett uppbrott och det är ingen mysig känsla direkt så den skulle jag gärna spola förbi.

  1. Lollo skriver:

   Att läsa vad du skrivit Marie var som att få en inblick i mitt eget liv. Jag och min sambo har också varit tillsammans i lite mer än tre år och gjorde slut förra veckan. Känner igen mig i allt!
   Hoppas du mår lite bättre idag <3 Kramar

 2. Tess skriver:

  Åh de örhängena har jag och de är magiska! Får alltid komplimanger för dem och de går att matcha till allt 🙂

 3. Sussi skriver:

  Fick idag reda på att min pappa har cancer så jag vill spola fram tiden till efter operationen och behandling för att slippa denna tid av oro och ångest.

 4. Marie skriver:

  Min pappa ligger inlagd på sjukhuset med problem med njurarna och buken. Väntat på biopsi svar i en vecka snart så jag skulle vilja spola fram tiden tills vi fått svaren!

 5. Natalie skriver:

  Jag och min sambo står i ekonomisk och bostadsmässig limbo just nu. Examen och utflytt från studentlägenhet i samma veva utan att kunna få ny bostad i nuläget, samtidigt som vi måste försöka hitta jobb. Jag hade gärna spolat fram ett år bara för att få se att allt löser sig och jag kan sluta oroa mig så mycket.
  Jag såg på tal om något helt annat Life igår efter att du nämnt den i bloggen, så bra men så obehaglig! Satt med hjärtat i halsgropen halva filmen typ!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..