Klarrött – en het färg i höst

Jag fick ett bud för flera veckor sen med kläder från Lindex, både till mig och till barnen. Inget betalt samarbete, utan en sommarpresent från Lindex. Jag tänkte ”Åh, fin klänning. Men rött kanske inte är min färg…” och la undan den här klänningen. Men sen mötte jag en kompis nere i mataffären som hade just den här klänningen på sig och den är ju så himla fin! Jag älskar den! Nu såg jag att den tyvärr är slut på nätet, kanske att den finns i butik någonstans. Jag gjorde en kort intervju till LOPPI med Annika Norman (vän och stylist) om höstens modetrender och en stor trend i höst är just klarrött. Här kan ni läsa artikeln jag gjorde. 

IMG_4777

Så härlig och fladdrig klänning. Den ska med till Grekland på torsdag. 

IMG_4811

Längtar efter fler fräknar. 

IMG_4776
 När jag och barnen var hemma hos mamma i söndags plockade vi tomater i hennes växthus. Det är sjukt gott med solmogna tomater, de smakar barndom, sommar och fina minnen. Alla dessa känslor och minnen i en liten, fin tomat. 
IMG_4785
Att få ligga på en bänk och höra fåglarna kvittra, se Alice och Philip springa runt och leka i mammas trädgård ger mig ro i själen. De leker så himla fint tillsammans just nu. Det är inte alls speciellt mycket bråk och eftersom Philip pratar mer och mer kan de kommunicera med varandra på ett annat sätt än förut. Sen är det såklart en del tjafs också, men inte alls som förut. Alice är en nyfiken liten person samtidigt som hon är försiktig. Jag hoppas att hon alltid ska vara lika nyfiken på livet som hon är nu. Att få se de här två människorna växa upp gör mig stolt och lycklig. De två är det bästa som har hänt mig.

LOADING..