Gult är inte fult

Jag vet inte om det är att en solsemester står på schemat, eller att jag känner mig glad som gör att jag helt plötsligt vill ha färg på mig. Nu tycker jag i och för sig inte att gult och rött är så fint ihop, men den här klänningen är härlig. Jessica hade köpt den, men den passade inte henne så jag tänkte ta över den. Men sen såg jag att den är transparent bak, så den fick åka tillbaka till butiken. Hur som helst vore det fint med en gul klänning, speciellt efter Grekland när jag kommer blir brun igen. 

IMG_4905

Idag har jag en trevlig presslunch på schemat. Min kompis Johanna Kajson har släppt sin första bok och jag och Jessica ska dit och gratta henne. Jag är så stolt över henne, boken är magisk!

db16a5b9-a1d2-4f33-9b33-f98044619b14_59914228e087c36e3660f030
Jag lånade en bild från hennes blogg. Jag tycker att omslaget är så himla fint!

 1. Gult är verkligen inte fult:)

 2. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex-kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora Messenger, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min förälskelse lämnade mig och Också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta att önska utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig förrän nu och även på den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig till Be om förlåtelse, jag var uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Baba Wale är en specialist i alla slags stavning och bra magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

  Tacka mig senare.

 3. K skriver:

  Asså har stefan redan en ny tjej??

  1. Hej! Det får Stefan svara själv på tycker jag, det är inte upp till mig. Kram

   1. K skriver:

    SÅ sjukt om det är sant!!

    1. S skriver:

     Håller med!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..