Hon följer inte med till Grekland

Jag sitter i en taxi på väg till Arlanda för att flyga till Grekland i eftermiddag. Nu skulle Alice ha suttit här nära mig och varit peppad och glad över att få flyga. Lycklig över att få bada och leka med mormor, moster och alla andra i släkten som också ska dit på bröllop. Men så blir det inte. Hon ligger hemma hos Stefan med 40 graders feber och är sjuk. Optimal otur och så sorgligt. Det fanns liksom inte på kartan att proppa henne full med alvedon och sätta henne på planet. Hon har fått urinvägsinfektion. så med penicillin kommer hon ju att må bättre snart, men idag var hon på tok för sjuk för att följa med. Mitt mammahjärta gör så ont. 

FullSizeRender 2
Jag var hos Stefan och barnen tidigt i morse och åt frukost. Alice satt klistrad i mitt knä hela morgonen. Så mysigt och så varmt. Lilla kamin med sin älskade kanin nära. Vi hörs när jag landat. Jag ska göra det bästa av veckan i alla fall, men det blir ju inte i närheten av vad jag hade tänkt mig.

 1. Johanna skriver:

  Nää, så himla himla himla tråkigt! 🙁 Förstår att det känns. Hoppas det blir bra ändå och att Alice frisknar på sig snart!

 2. Sandra skriver:

  Men hur fint är det inte att ni äter frulle tillsammans?! 🙂 För era barn kommer ni ju alltid att vara familjen, även om mamma och pappa bor i varsitt hus. Heja er vuxna!

 3. Louise skriver:

  Åååh nej vad tråkigt, jag förstår verkligen din besvikelse. Och Alices 🙁 Så ofta det inte blir som man tänkt när man har små barn, men det enda rätta såklart att hon fick stanna hemma. Hoppas du trots allt får det riktigt bra på resan och får chans att fylla på med massa ny energi!1

 4. Hannah skriver:

  Det måste göra så ont i dig. Herregud så knäckt ja skulle ha varit. Usch. Stackars lillan som är sjuk och inte mår bra och dessutom missar Grekland. Hon vet ju inte riktigt vad hon missar men du vet ju hur ni skulle haft det. Förstår dig så väl. Snyft Du får garanterat en härlig vecka ändå. Du får tänka om och tänka att det skulle vara bara en Angelica-vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..