Att vakna upp till den här utsikten

Det är en magisk känsla att vakna upp till den här utsikten. Vi bor en bit upp och ser rakt över till ön Telendos som ligger mitt emot Kalymnos. När vi har varit här förut har vi sett delfiner hoppa här ute i havet. Jag älskar att vi ska bo såhär fint i en hel vecka. Resan igår gick bra men det blåste storm när vi skulle ta båten över från Kos till Kalymnos. Båten gick 23:30 så vi åkte över i totalt mörker med stora vågor som skvätte över oss. Lite läskigt men också roligt, haha.

Nu har vi precis ätit frukost (grekisk yoghurt med frukt och honung! Så gott) och ska packa ihop oss och gå ner till stranden. De här första dagarna på en semester brukar innebära en hel del sömn för mig. Jag solar, somnar, äter, solar och sen somnar jag igen. Det gäller att vara noga med solskyddsfaktorn då så att jag inte bränner mig. 

IMG_5248
 Här kommer vi ha det bra! 
IMG_5255
Hotellet är verkligen mysigt. Vi har hyrt en lägenhet där jag, Jessica och Acko bor tillsammans.

 1. Emma skriver:

  Ser helt fantastiskt ut, hoppas du kan njuta fast Alice inte kunde följa med Vart har du köpt den fina t-shirten? Kram ❤️

 2. F skriver:

  Så härligt det ser ut! Och vilka minnen som kommer fram nu! Jag var 12 år första gången som jag och min familj åkte på en charterresa. Och valet föll just på Kalymnos, mycket för att jag tror att mina föräldrar ville uppleve ”det äkta Grekland” Minns att pappa jobbade extra hela den sommaren för att vi skulle ha råd att åka i lågsäsongen i september ❤ Det var faktiskt den första och enda solresan vi åkte på ihop hela familjen…Det är kanske därför jag minns den så väl.

  Vi bodde iaf på den sidan där man kunde se Telendos och jag minns att det var en man som simmade över till den ön varje morgon

  Det var också där nere vid havet som jag och mina syskon badade, snorklade och dök för glatta livet. Faktiskt fångade vi en bläckfisk också! Men den släppte vi tillbaka sen, såklart

  Blir sugen på att åka tillbaka, tror jag ska föreslå det för min familj

 3. Cissi skriver:

  Gud så härligt det ser ut 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..