Tillbaka på stranden där Philip föddes

Idag åkte vi över halva ön, till en strand som heter Vlychadia. Ni som följer mig på instagram (angelicalagergren) har redan sett att det var en känslosam stund. Det är på just den här stranden som jag befinner mig mentalt när någonting är smärtsamt eller jobbigt. När jag vill förflytta mig mentalt är jag där. Så häftigt att det funkar för mig tycker jag. Jag fylldes av kärlek när jag klev ut i vattnet och tänkte på Philip.

I min tanke var det just där han föddes. Han föddes ju i ett badkar på BB Sophia och inte på en stenstrand i Grekland (tack och lov, haha!). Men i tanken var det exakt där jag flöt runt värk efter värk. Magiskt att få komma tillbaka dit idag och tanka kroppen och själen med energi.

IMG_6077

Ljudet när havet sakta rullar in mot stenarna är ett av de bästa ljuden jag vet. Så lugnande.

FullSizeRender 2

Efter lunchen la jag mig i skuggan och somnade. Jag hade fått alldeles för mycket sol på mig och druckit för lite vatten så det började snurra i huvudet. I morgon ska jag vara bättre på att fylla på med vätska och inte sola så mycket.

IMG_6125

Solnedgång vid hotellet.

IMG_6124

I morgon ska vi ta en båt till Telendos som ni ser på andra sidan.

IMG_6131

Jag fick svindel och vågade inte sträcka ut armarna helt. Ganska långt ner till marken från där jag stod. Nu blir det middag med mamma och mormor innan jag ska jobba i några timmar. Hoppas att er vecka startat på bästa sätt! Jag hörde att det är kallt hemma i Stockholm. Jag ska njuta så mycket jag bara kan av årets sista solstrålar. Eller ja, mer sol lär det ju bli, men såhär stark sol och värme blir det inte mer i år för mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..