När havet sköljde över oss båda

Wow! Vilken dag vi haft på Telendos. Vi tog båten över till ön mitt emot, den tar bara 10 minuter och sen är det en kort promenad till en härlig strand. Jag och Jessica bestämde oss för att ta bilder vid en stor sten där vi fotat oss förut. Det gick helt okej bra… 

P1060498
 Vattnet var ganska lugnt och stilla i början. 
P1060550

Min svarta bikini kommer från H&M. 

P1060499
 Ganska snart byttes det lugna havet ut mot stormiga vågor…

P1060533
…som slog upp mot stenen och klipporna.

P1060504

Och så hände det som inte får hända. Kameran hamnade under en våg och en till…. Och nu är den full av vatten och går inte ens att sätta på. Så himla tråkigt och så klantigt! Vi trodde såklart inte att vågorna skulle vara så stora, då hade vi aldrig stått där vi stod. Nu blir resten av bilderna från resan tagna med mobilen.

I och för sig väntar bara en lugn dag vid poolen (som ligger precis vid havet) i morgon. Sista hela dagen! Jag har aldrig tidigare längtat så mycket efter mina barn som jag gör just nu. Jag får liksom försöka koppla bort saknaden hela tiden och hoppas att tiden fram tills vi ses på fredag ska gå fort. Jag längtar så mycket efter vår helg tillsammans. Vi ska nog ta en tur i min nya bil om Alice orkar det.

 1. Linda skriver:

  Vilka rutor du har!! Snyggt

 2. Camilla skriver:

  Hej!
  Prova med att lägga kameran i en påse med ris i några dagar, har du tur kanske den går igång igen när allt vatten torkat ur.
  Lycka till

 3. Lotta skriver:

  Va fint du har det förstår saknaden skickar lite styrkekramar till dig o tackar för en bra blogg kram ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..