Nu är det dags att ta farväl

Sista halvtimmen här på hotellet innan det är dags för oss att åka hem. Vi blir strax upphämtade av en buss som tar oss ner till hamnen och båten som går till Kos. Idag har nog varit den bästa dagen! Vi har solat, badat, skrattat och ätit veckans godaste tzatziki. Jag längtar hem, men kommer att sakna detta massor. Jag är så nöjd med den här resan!

IMG_6469

Igår lyssnade jag på musik när jag låg och solade. Och ljudbok! Petter Stordalens ”Min hemlighet” är riktigt bra. Tips tips till er som vill lyssna/läsa en bra bok. Jag hoppas att jag kan somna på planet på väg hem, vi landar i Sverige 01:45 och i morgon kl 08:00 kommer barnen till mig. Ahh, längtar så mycket att det gör ont i hjärtat!

IMG_6686

Jag tror faktiskt aldrig att mina ben har varit såhär bruna innan. Nåt form av rekord! Säkert för att jag var i Thailand i april och byggde upp en grund. Jag har varit noga med att smörja in mig varje dag så jag har inte bränt mig så mycket…

IMG_6666

Igår var jag dock lite röd i skinnet eftersom jag råkade somna i solstolen. Vi hörs hemma i Sverige igen. Dags att packa ner datorn och hoppa på bussen.

  1. Annika skriver:

    Hej ser ut som en underbar resa =) jag har också solat mycket när jag var yngre och brände mig lätt. Nu solar jag aldreig för att bli brun men älskar att vara på stranden =) hade mycket pigmnenteringar innan i ansiktet men är nästan borta med rätt produkter , solskydd och knappt solning av ansiktet. har dessutom tagit bort 3 leverfläckar som var oroliga. kan rekomendera james read BUS, ger såå fin ”bränna” om du nu tycker om att vara brun och orolig för hudcancer. tack för en fin blogg =) kram Annika

  2. Anne skriver:

    Jag tänkte på när du skrivit tidigare om att du har mycket pigmentfläckar och är rädd för hudcancer, varför sola så mycket då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..