ANNONS

Nu är det dags att ta farväl

/

Sista halvtimmen här på hotellet innan det är dags för oss att åka hem. Vi blir strax upphämtade av en buss som tar oss ner till hamnen och båten som går till Kos. Idag har nog varit den bästa dagen! Vi har solat, badat, skrattat och ätit veckans godaste tzatziki. Jag längtar hem, men kommer att sakna detta massor. Jag är så nöjd med den här resan!

IMG_6469

Igår lyssnade jag på musik när jag låg och solade. Och ljudbok! Petter Stordalens ”Min hemlighet” är riktigt bra. Tips tips till er som vill lyssna/läsa en bra bok. Jag hoppas att jag kan somna på planet på väg hem, vi landar i Sverige 01:45 och i morgon kl 08:00 kommer barnen till mig. Ahh, längtar så mycket att det gör ont i hjärtat!

IMG_6686

Jag tror faktiskt aldrig att mina ben har varit såhär bruna innan. Nåt form av rekord! Säkert för att jag var i Thailand i april och byggde upp en grund. Jag har varit noga med att smörja in mig varje dag så jag har inte bränt mig så mycket…

IMG_6666

Igår var jag dock lite röd i skinnet eftersom jag råkade somna i solstolen. Vi hörs hemma i Sverige igen. Dags att packa ner datorn och hoppa på bussen.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00