ANNONS

Ofrivillig tystnad från min sida

/

Inlägget innehåller adlinks*

Hallå! ÄNTLIGEN! Det har varit tekniska problem med bloggen och den har inte gått att uppdatera, Så himla frustrerande men nu ska den vara igång igen. Wihoo! Snabbt då vad som hänt sen sist. I söndags var vi ute och åt middag med pappa, vi åt på Fandado som ligger i Hammarby Sjöstad. Alltså maten där ger mig gåshud. Den är helt amazing! Jag beställde in en alkoholfri drink innan maten och den var såhå god. Den kom in i ett stort päron i metall av guld. Jag gillar när man får det där lilla extra.

IMG_7687

Tröja Gina Tricot (så sjukt mysig), kjol från Gina Tricot och ankelboots från H&M.

IMG_7675

Svart från topp till tå, det funkar alltid.

IMG_7693
Jag tycker att snörningarna är fina vid ärmarna på den här tröjan. Jag såg att den finns i vitt också, men då kanske det blir lite tvångströja-känsla över den? Hur som helst skön och mysig hösttröja. Jag blev så glad när jag hittade den i butik, har tittat på den på nätet innan.

Här är fem shoppingstips från mig till er!

*Adlinks, vad är det?
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00