Göra det förbjudna

Måndagspepp hörrni! Det är löning vilket alltid är härligt tycker jag. Tills räkningarna ska betalas, haha. Då är det inte riktigt lika härlig känsla längre. Jag fixade i och för sig allt det där igår, det känns bra. Måndag betyder också ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Vi pratar om att göra det förbjudna, vad det är får ni såklart höra om ni lyssnar.

Idag jobbar vi vår sista måndag inne på LOPPI och nästa vecka börjar alltså en ny era. Exakt vad det innebär är vi inte helt på det klara med än, även om vi har några spännande projekt på gång. Jag har glömt min kalender hemma idag så jag känner mig lite lätt vilse. Men jag såg i den digitala kalendern att jag ska iväg med Alice på ultraljud av hennes njurar i morgon. Det är vid lunchtid så hon får stanna hemma från förskolan med mig. Det ska bli mysigt! Eller såklart svettigt med läkarbesöket, hon är inget stort fan av att gå till doktorn… Hon ska kolla njurarna eftersom hon hade njurbäckeninflammation då när jag var i Grekland.

Hoppas att allt ser bra ut, håll gärna en tumme.

Nu ska jag in på måndagsmöte och direkt efter det blir det ett lunchmöte med vår grymma säljare Felicia. I eftermiddag hämtar jag barnen på förskolan och jag LÄNGTAR! Jag har en riktigt bra känsla i kroppen idag.