ANNONS

”Mamma, jag vill vara ifred”

/

Inlägget innehåller adlinks*

I morse vaknade barnen innan 06. Det var väldigt tidigt efter en ganska stökig natt med mycket hosta från Philip. Vi har precis ätit frukost och jag dricker dagens andra kopp kaffe. När jag hade fotat den här suddiga bilden på Alice (som är utklädd till trollet Poppy) sa hon ”Mamma. jag vill vara ifred” så det var bara respektera det. Hon börjar bli så stor, min lilla älskade unge. Hon tänker  mycket nu och funderar över saker som vi pratat om för länge sen. Det är roligt att prata med henne och lyssna på hennes funderingar, även om jag kanske hellre skulle svara på hennes frågor lite senare än 05:30… 

IMG_8894

Nu sitter jag och lyssnar på musik, en favoritlåt just nu är Ellie Gouldings Still falling for you. Så fin! <3

Här kommer några shoppingfavoriter inom mode och inredning just nu. Jag tycker att det är fint med volanger och stora ärmar och jag borde verkligen köpa en mössa… Jag har frusit varje dag sen vi kom hem från Grekland, så det är dags att börja klä på sig lite mer kläder. Jag älskar verkligen hösten och alla kläder som går att köpa nu.

*Adlinks, vad är det?
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00