ANNONS

Meditation för vara mer här och nu

/

Jag har börjat med att ta fem minuter om dagen och bara sätta mig ner och meditera. En styrd meditation med hjälp av en app, jag har svårt för att fokusera annars. Tankarna flyger hit och dit i alla fall, men rösten påminner mig om hur jag ska tänka. Och att alla tankar är okej. Jag kan ibland känna mig dålig som låter tankarna åka iväg när jag ska vara här och nu. Men det är ju också det som meditation handlar om. Att låta tankarna komma och sen vandra iväg. Inte värdera tankarna, bara låta de vara där.

Ni som läser bloggen, brukar ni meditera? Köra yoga? Jag fick en remiss till medicinsk yoga av min läkare där i april när jag kraschade. Jag tog aldrig tag i det, men tänker att jag borde. Eller borde och borde, jag vill. Jag tycker så himla mycket om yoga. Jag gillar det lika mycket som jag tycker om att sticka ut i skogen och springa riktigt snabbt. Eller boxas så hårt att svetten rinner längs med hela kroppen.

IMG_1523

En gammal bild på mig och Alice i yogakläder. Vad liten hon var här! Jag tycker att det är härligt att ha bloggen och titta tillbaka på åren som gått. Extra härligt är det att titta på bilder på båda barnen. Igår innan Alice somnade la hon sig nära mig, sa att hon ville kramas och sen sa hon att hon hade saknat mig. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Jag saknar henne och Philip varje dag som de är hos sin pappa. Det gör ont i mig att inte få ha de nära hela tiden. Jag är glad att de är hemma med mig idag så att jag får tanka kroppen full med energi. <3

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00