ANNONS

Hon kommer med så kloka råd

/

Igår somnade jag när jag nattade barnen innan 20:00. Jag hade köpt massa smågodis och hade tänkt kolla på Idol, men jag kände mig helt slut. Jag vaknade till efter 23 och lyckades somna om efter 01. Nära, nära båda barnen. Jag tänker att kroppen säkert behöver den där sömnen om man sover i så många timmar. Jag vaknade i morse strax efter 06 av att Alice sa ”Godmorgon mamma, kan du berätta en saga?”. Nu har vi ätit frukost och vid lunch kommer min mamma och lånar Alice en stund. I eftermiddag kommer Ormis hit för en myskväll. Det känns välbehövligt. Jag har mycket jag behöver prata med henne om och hon kommer alltid med kloka råd.

IMG_0383
 En gammal bild på mina favoriter. 
IMG_9496

Midsommarafton i Torekov, det var härligt att vara där nere med barnen. Jag längtar redan till nästa sommar. Jag tror dock att jag och Jessica ska låna pappas hus inom kort och åka dit och jobba med vårt nya projekt. Vi måste bara sätta oss ner och hitta en helg som passar bra. Jag tror vi tar tåget ner, att köra så långt ensam tycker jag känns lite jobbigt.

FullSizeRender 30 kopia

Höst och kyla = mysiga, stickade tröjor. Jag älskar verkligen hösten! Just nu är det så vackert ute och luften är krispig och skön att andas in. Nu ska jag plocka fram färger och canvasdukar till barnen så ska vi måla. Jag hittade superbilliga små dukar på Tiger i Täby. Hoppas på fina små mästerverk, ingen press… haha.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00