ANNONS

Förlossningsprat gör mig så rörd

/

Igår gästade jag podden BabyzPodcast med Carina Rylander, barnmorska, och Karin Ehn, förlossningsläkare. Jag gick därifrån med en sån fin känsla i kroppen. Att få prata om förlossningar är bland det bästa jag vet. Att få ställa frågor till två experter inom området kändes som en lyx. Jag hade kunnat prata med Carina och Karin hur länge som helst. Och att få sprida budskapet om tankens kraft och att det går att föda och känna sig trygg känns fint. Jag skriver här när avsnittet släpps, så att ni andra som är intresserade av förlossningar och det här med att tänka bort smärta kan lyssna. Vi pratar lite om att föda i vatten också, det var verkligen det häftigaste jag gjort.

vattenfodselbbsophia

Lustgas + vatten = bäst!

2015-02-22-1426_54e9d903e087c31402a44f28

En gammal bild på mig och Carina Rylander. När jag kramade om henne kände jag mig alldeles rörd. Hon är en sån fin människa och gav mig så mycket pepp och stöd inför båda mina förlossningar. Jag vill verkligen tips om hennes profylaxkurser, du kan läsa mer här.  

kollage37

Jag kan sakna gravidmagen. Det var härligt att vara gravid trots foglossning och andra krämpor.

Nu ska jag och Jessica bjuda Sören Olsson på lunch. Ni vet författaren som bland annat skrivit Sune och Bert. Vi behöver pepp och inspiration och kände att han var helt rätt person att träffa för vårt kommande projekt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00