Att låtsas att allt är bra

Jag vaknade med en känsla av tomhet idag. En sorg och känslan av ”jag får inte ordentligt med luft”. Det är det jobbiga med allt det här, att livet är mycket upp och ner. Att jag aldrig riktigt vet hur jag ska må. Så är det ju för många, men nu önskar jag mig ett stilla vatten ett tag istället för ett stormigt hav. Det händer så mycket saker i mitt liv, på bara en vecka. Det blir så tydligt när jag går i KBT en gång i veckan… Livet går så satans fort och jag kan inte sakta ner. Jag försöker nu visualisera mig ett lugnt och stilla hav framför mig. En fin soluppgång och en klar luft. Så vill jag ha det. Lugn och ro.

FullSizeRender

Jag vet att jag ofta får det här sjunket i måendet när jag vet att jag ska vara ifrån barnen en helg. Stefan ska hämta barnen hos mig ikväll, så jag har turen att ha de några timmar extra den här gången. Det känns bra. Och jag har bokat in massa roliga saker den här helgen, jag ska få umgås med vänner som jag älskar. Snart är det måndag igen och barnen är nära. De ger mig så mycket kärlek och energi de där små apungarna.

IMG_9480

Nu ska jag sätta på en peppig låtlista på Spotify med bra musik och låtsas att allt är bra där inne i själen. Jag har hört att om man ler, så tror man att man är glad och så blir man glad. Smart va? Först ska jag hjälpa Jessica med bilder till ett samarbete hon gör, hon håller på och dukar upp och fixar en kattrestaurang… Vårt jobb alltså, det är roligt och ingen dag är den andra lik.

 1. Linda skriver:

  Kram ❤️ Jag känner samma som du.. får som en släng likt pms när det närmar sig dagen barnen ska lämnas.
  Som igår hade jag en fantastisk dag på jobbet, solen sken och hösten var vacker, jag skrattade ärligt och härligt. Sen kom jag på mig, att imorgon åker barnen..
  Fast det är väl bra ändå, som jag skrivit här innan, att dagarna bjuder på både toppar och dalar. Ha en fin helg

 2. Jag är nog arbetsskadad men jag tycker frågan om hur man mår alltid är svår. I mitt inre är det iaf ofta så blandat. Och här har det också stormat nå oerhört senaste åren. Händer asmycket kul samtidigt som mycker dränerar mig på energi. Well.. man får låta varje del få plats och bli sett. Hoppas du får en bättre dag idag! ❤️

 3. Ida skriver:

  Skickar massor av kärlek! ❤
  Jag är i ganska samma situation som du och ligger rätt så nära i tid med vår skilsmässa. Jag har en privat fråga, Men som ack är så stor för mig just nu. Jag tycker inte det är konstigt alls om du inte svarar, för jag själv är ett vrak angående detta. Jag hade troligtvis inte själv svarat, Men jag chansar för jag känner att Jag behöver lite stöd i detta Jag läste att Stefan träffat en ny, liksom min exman. Därav kommer en naturlig fråga – har era barn träffat den nya partnern? Hur ställer du dig till det i så fall? Och hur i helvete hanterar man om barnen pratar om den nya? Detta är nog det allra jobbigaste för mig.

 4. Nu ska du ju lyssna på en peppig lista men annars är Dag & Natt med Petter så otroligt fin.. de e skönt att gråta till den. Önskar dig en bra helg! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..