ANNONS

New York med bästa vännerna

/

För exakt ett år sen åkte jag, Jessica, Annika, Maria och Andy till New York på livets bästa resa. Det var verkligen en perfekt resa på alla sätt och vis. Jag vill göra om den. Helst nästa år. En dröm vore att ha en sån resa inbokad en gång per år. Vi hade fantastiska dagar där vi åt god mat, drack vin och bubbel, tog massa promenader och shoppade. Jag hade precis avslutat min militärträning med Prince Fitness så jag kände mig fräsch och stark i kroppen. Jag tror aldrig jag ätit så mycket kyckling som då, nu skulle inte den kosten vara ett alternativ.

new_york_lagergren

På ett tak någonstans i New York med världens bästa vänner. 

bro_new_york

Annika, Jessica, Maria och Andy. 

puss_new_york

Kärlek på bron. 

solglasogon_tvillingarna_lagergren

Här var håret långt och svallande. Nästa vecka ska jag fixa färgen och klippa håret lite. Jag tänkte ett tag att jag skulle sätta in nytt löshår, men så blir det inte just nu. 

tvillingarna_lagergren_newyork

Världens bästa jobbarkompis och tvilling. 

in_bed_in_newyork

Den där sängen på hotellrummet i New York är den skönaste jag någonsin har sovit i. 

skilj_dig

Utsikten från vårt rum. 

new_york_friends

Det är synd att inte Jessica är med på den här bilden… Jag minns den här resan med glädje, värme och kärlek. Men jag minns också att det stormade en hel del i kommentarsfältet här i bloggen. Jag åkte till New York och Stefan var kvar hemma med barnen. Men han jobbade som vanligt och barnen gick på förskola, det var tydligen inte okej. Jag minns att jag då skrev att man tydligen måste skilja sig för att få resa utan man och barn… Då visste jag inte hur det skulle bli och tur är väl det. Vissa saker vill man ju inte veta i förväg.

Har du som läser varit i New York? Vad tyckte du? Du som inte varit där, är det en dröm att åka dit? Jag var ju där i våras också, men den resan var inte alls som den här kompisresan. Jag skulle gärna vilja boka in någon ny resa med de här vännerna. Kanske till Los Angeles i vår!

31
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00