Är det här det är party?

Inlägget innehåller adlinks*

Lördag = fest. Eller? För mig blir det middag och utgång ikväll och det känns verkligen roligt. Det har varit några turer fram och tillbaka var, när och hur. Vi är ett stort gäng som ska gå ut, några helt nya människor för mig. Spännande! Hur som helst verkar vi ha landat i middag på Kasai. Mitt favoritställe just nu! Maten där är ljuvlig och nattklubben galen. Det är uppträdanden, dans på borden och galen stämning. Sånt gillar jag!

Jag gjorde några små plock med festkläder. Jag minns när jag var yngre, nyss fyllda 18 år och äntligen fick gå ut. Då köpte jag och Jessica nåt nytt plagg till varje utgång och laddade upp i veckor innan. Det var verkligen en speciell känsla det där med att gå ut. Jag hade ofta svarta jeans från Fornarina, någon glittrig topp, spetsiga svarta stövlar och så massa solpuder. Det var tider det!

 

Vad är era planer för den här helgen? Jag har ju inte barnen så idag ska jag ta det lugnt, umgås med några kompisar och göra en hemläxa jag fick från min KBT. Jag ska försöka skriva lite på mitt och Jessica projekt också, det gäller att passa på när jag inte har barnen. Jag skulle även behöva passa på att rensa mitt garage och köra till tippen. Det kanske får bli ett projekt för i morgon…

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

  1. Elin skriver:

    Vad jag har för planer för ikväll..? Vi ska till Kasai! Haha! Är och hälsar på min kusin tillika bästa kompis! Då kanske vi ses där 😀

  2. Moa skriver:

    Måste tipsa om appen tipptapp om du behöver få iväg saker till tippen men inte vill åka dit själv. Ladda ner appen, fota det du vill bli av med och hur mycket du vill betala för att någon annan ska hämta upp det hemma hos dig. Sjukt smidigt

  3. Jag kommer spendera denna dagen/helgen i sängen eller på golvet. Ryggskott Så kan verken sitta eller stå så antingen ryggläge i sängen eller på mage på golvet! Resten av familjen ska gå på dop för bästa vännernas dotter❤️ Stor ångest över att missa detta men vill bli så friskmoch kry till nästa helg då dottern fyller 3 Värsta mardrömmen är att inte kunna fixa hennes efterlängtade minons kalas för släkten❤️

  4. Elli skriver:

    Jag älskar adlinksen men går det att ge varje grej ett nummer så är det lättare att se vilken länk man ska klicka på, Med vänlig hälsning, tant som klickar som en galning för att hitta rätt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..