ANNONS

Frida Jonsvens – drömklänningar!

/

Imorse mötte jag upp Annika som är min vän och stylist. Hon hade bokat in en tid med designern Frida Jonsvens. Jag och Jessica är nominerade till ”Årets varumärke” i Stora Influencerpriset och galan är på fredag. Jag hade en klänning lånad redan från Lindex, men jag kände mig inte helt hundra bekväm i den av flera olika anledningar. Hur som helst anlitade jag nu Annika och hon tyckte att vi skulle träffa just Frida Jonsvens. Jag har sett hennes klänningar på instagram och på massa bloggare/programledare i tv. Hennes klänningar är MAGISKA!

frida_jonsvens

Det var svårt att inte prova sig igenom alla hennes klänningar… Det fanns så himla många fina.

jonsvens_klanning
En riktig prinsessdröm i gammelrosa. Denna blev det inte den här gången.

lagergren_jonsvens
Sen testade jag den här som var så fin med bar rygg. Jag tycker verkligen om ärmarna på den här.

jonsvens_frida

Här ser man mer hur mycket rygg man visar.

glittrig_dress_jonsvens
Hade jag gått på en större gala, säg Oscarsgalan – ja då hade den här klänningen varit mitt val. Jag har aldrig tidigare haft på mig något som glittrar så mycket. Vacker!

fridajonsvens

Valet föll hur som helst på den här fantastiska skapelsen. Den passar perfekt på fredag känner jag. Dock tänkte jag nog ha ett par riktigt höga skor istället för strumpor, jag tror att det skulle lyfta min look en aning.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00