ANNONS

Mackor till middag – ja, tack!

/

I samarbete med Pärsons

PA040087

Jag älskar bröd i alla dess former. Vitt, mörkt, mjukt och hårt! När barnen inte är hos mig är det inte alltid jag har varken tid eller lust att ställa mig och laga mat. Jag äter mer än gärna smörgåsar till middag och nu har jag fått göra ett samarbete med Pärsons. Ni vet företaget som har massa olika pålägg. Jag är uppvuxen med Pärsons tunna skivor av skinka och barnen äter också det här hemma till frukost.

PA040052

Jag försöker äta mer fisk och har nu testat deras nya pålägg ”Havets Skivor” och favoriten är ”Varmrökt regnbågslax”. Jag gjorde två olika varianter – en med philadelphiaost, varmrökt lax, avokado, chiliflakes och rödlök. Den andra var med philadelphiaost, lättrökt lax, tomat, sallad och dill. Och flingsalt! Mmm. Det blev en riktigt god och mättande middag.

PA040100

Rökt lax + rödlök och philadelphiaost = grym kombo!

PA040081

Jag har även testat Pärsons Vegoskivor och den med tomat & basilika är min personliga favorit.

PA040062

I samarbete med Pärsons

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00