ANNONS

3 saker jag funderar på just nu

/

1. Vad jag ska vara på Halloween-festen hos Bella 
Nästa helg ska jag, Jessica och Ibbe på Halloweenfest hos Bella och jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till. Jessica är grym på olika sminkningar… Jag skulle vilja vara nåt riktigt äckligt. Ni vet med sår och blod och sådär. Men jag kan inte göra sånt själv, så jag måste kolla att Jessica är med på tåget.

HALLOWE-1

Bild lånad från Linda Hallbergs blogg. 

IMG_2475

Tema Sällskapsresan Snowroller. Så kul fest! 

2. Barnboken 
Det går framåt med barnboken som jag och Jessica skriver. Nu fick vi in några beställningsjobb på artiklar som har deadline den här veckan, det går alltid först såklart. Det är sjukt spännande att ha makten och få bestämma vad karaktärerna i boken tänker och gör. Det är något helt nytt det här med att skriva bok. En dröm är att kunna jobba mer med just detta i framtiden. Att skriva böcker både för barn och vuxna.

3. Nya kläder
Jag såg att Jessica skrivit att hon vill köpa nya kläder och jag känner samma sak. Men när jag går i butik hittar jag ingenting jag vill ha. Är inte det alltid så? När man har bestämt sig för att inte shoppa hittar man massa kläder man vill ha, och när man ska hitta nåt finns ingenting som passar. (alla länkar här nedanför är adlinks*) Jag får dela med mig av ett erbjudande till er från NA-KD, ni får 15% på hela ert köp med koden ”meta15”, gäller t.o.m. 5 november.

*Adlinks, vad är det? 

Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00