ANNONS

Känslan kan liknas vid ett drogrus

/

Det där med att fokusera det går tyvärr inte just nu. Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Bra tankar. Fina och lyckliga tankar. Jag lyckades i alla fall skriva en hel del på boken idag, tanken är att vi ska vara klara med kapitel 1, 2 och 3 i morgon. Det ska bli spännande att läsa vad Jessica har skrivit under kvällen. Jag är glad att vi gör det här projektet tillsammans. Det är roligt att sitta och bolla fram och tillbaka hur de olika karaktärerna tänker och reagerar på olika situationer. Kör man fast har man någon att prata med.

Tänk om något sagt till mig för ett halvår sen hur det skulle kännas i hjärtat och själen precis just ikväll. Jag hade inte trott på det om jag ska vara ärlig. Jag hade viftat bort om någon sagt ”Angelica, du kommer att vara kär om sex månader. Och riktigt lycklig!”. Allt ordnar sig ju, på ett eller annat sätt. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, men jag vill faktiskt säga att det blev väldigt bra i alla fall.

FullSizeRender 31

Hittade den här texten på Måbra.se… om just kärlek:

”Kärlek är som en drog, brukar det ju heta och det är inte så långt ifrån sanningen. Känslan kan liknas vid ett drogrus och beror på att kroppen frigör endorfiner och adrenalin när du blir förälskad. Enligt en studie frigörs de här hormonerna under olika stadier av attraktionen för att hjälpa dig knyta an med din partner – och precis som ett drogmissbruk blir ni mer beroende av varandra ju mer tid ni tillbringar tillsammans.”

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00