ANNONS

Bakom varje selfie…

/

… finns en hel del mindre bra bilder. Suddiga foton, bilder där jag blundar eller bilder där jag inte alls tänker på vad som mer syns i bild. Jag har över 57 000 bilder i mobilen och när jag ska ta en selfie tar jag ungefär 10-20 bilder innan jag är nöjd. Och jag raderar aldrig de som inte blir bra. Det kanske jag borde börja göra. 

FullSizeRender 32

Den här bilden är tagen dagen efter jag kom hem från Grekland. Jag var så himla brun då, jag tror aldrig att jag varit så brun innan. Jag skulle inte tacka nej till en resa till solen nu eller i vinter. Det vore verkligen skönt! Jag har kanske kanske lite resplaner i januari, men vi får se vad som händer i livet. Jag håller tummarna för att den resan blir av. Vår trip till Las Vegas som jag och Jessica pratat om verkar vara inställd, så nåt kul vill jag boka in.

IMG_7602

En bild i farten. 

FullSizeRender 33

Är det bara jag som tycker att iphone helt plötsligt blivit sämre i selfie-mode? Jag tycker att bilderna blir ovanligt suddiga. Man måste verkligen vara helt stilla och hålla mobilen helt stilla, annars blir det som ovan.

IMG_8372

Här är en typisk bild som jag tog men aldrig publicerade. Jag var stressad och skulle iväg på ett event. Jag tänkte inte på högarna av väskor och påsar som står till höger i bild. (klassiskt i min hall, bygger ofta små högar… inte bra) Egentligen hade det inte gjort så mycket om jag lagt upp den, men jag tycker att det ser rörigt ut. Då tänker man ju mer på röran än på min outfit, som var det jag ville visa med bilden. Jag undrar var jag lagt den där t-shirten, den tycker jag om ju. Rörigt var det ja. Jag skulle behöva lite mer ordning och reda i livet.

I morgon ska jag på lunchdejt och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag skrev det innan, att jag ska äta lunch med A. Och A är inte Annika eller någon annan kompis som börjar på A, utan det är mannen jag träffar just nu. Jag kommer inte skriva mer om honom i dagsläget. Allt är så nytt och jag känner att vissa saker måste få vara privata. Men att säga att jag ska på dejt, det kan jag absolut göra. Och jag kan berätta för er att det inte är Patrik Isaksson som är den hemliga mannen, jag har sett att det är många som spekulerar. Ledsen att göra er besvikna, hehe. Det är inte han som ger mig fjärilar i magen.

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00