Gravid i vecka 32

När jag jobbade på Vimedbarn.se och Loppi.se signade jag upp mig på Vimedbarns nyhetsbrev för gravida. Inte för att jag var gravid, utan för att se hur nyhetsbrevet såg ut varje vecka. Nu fick jag ett mail om att jag är i vecka 32. Graviditeten böjar alltså lida mot sitt slut. Eller ja, som gravid kändes åtta veckor som en evighet.

vecka32_gravid_lagergren

Här låg Alice i magen i vecka 32.

IMG_5031
Såhär såg jag ut i vecka 32 med Philip. Då var vi i Danmark, på Lalandia. Det var en helt annan sak att vara gravid andra gången om man jämför med första. Inte alls samma tid att tänka efter, vila eller fundera på hur livet skulle bli. Den andra graviditeten gick mycket fortare tycker jag. Hur upplever ni andra som fått fler barn? Har de andra graviditeterna gått fortare än den första? Kommentera gärna! Jag skrev lite om mina tankar kring andra förlossningen, att jag tyckte att det kändes viktigt att jag eller Stefan fick klä på Philip. När Alice föddes klädde barnmorskan på henne.

  1. Haha o ja, hann inte alls vila som under första och var mer trött men tiden rusade förbi och vips så var bebis nr 2 här. Och om en månad blir han 1 år.

  2. Emma skriver:

    Jag är gravid med första barnet! Bf om två dagar tycker tiden har rusat iväg! Men jag har också mått så himla bra att det liksom inte känts som jag varit gravid utan kunnat leva på som vanligt 🙂

  3. Johanna skriver:

    Jag har tre barn och tycker varje graviditet gått lika långsamt/fort.

  4. E skriver:

    Gravid med nr 2 nu och tycker den här graviditeten är såå mycket segare :/ kan visserligen ha att göra med att jag fick veta om den här redan i V5 medans jag i förra var i v11 när jag insåg att jag var gravid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..