ANNONS

Årets mama 2017

/

Min tystnad beror på att den här dumma förkylningen som vägrar släppa taget om mig. I morse när jag vaknade hade jag lock för båda öronen. Igår sov jag massor, drack te och vilade inför kvällens gala, Årets mama 2017. Den var precis som förra året ute på Oaxen på Djurgården. Vi åkte bil dit med Ditte som var nominerad till Årets inspiratörsmama – och hon vann! STORT GRATTIS fina Ditte, in och gratta henne i bloggen.  

IMG_1929

Jag hade på mig en så härlig pyjamas (!) från Lindex, örhängen från Lindex, halsband från Emma Israelsson, väska från Tory Burch. Jessicas top kommer från Kappahl, kjolen från Lindex och skorna från Nelly.

IMG_1934

Fina tvilling! <3

IMG_1928

Sheila var också på plats och satt vid samma bord som oss. 

IMG_1936

Jag fick sitta bredvid Julia Bergman som är med i Unga mammor. En så himla härlig och positiv tjej och powermama.

IMG_1901

Grymma Lollo Bratt, min gamla chef på VeckoRevyn.

IMG_1911

Maten var ljuvlig!

IMG_1921
Margaux Dietz vann pris, Årets nykläckta mama.

IMG_1890
Bordsplacering i form av klossar från Micki leksaker. Väldigt gulligt!

IMG_1898

Maxida Märak uppträdde, gud vilken energi den kvinnan har! Grym!

Nu ska jag hoppa ur taxin jag sitter i. Jessica ska vara med i Malou efter 10. Så himla spännande!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00